Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam hanımlar

Telefondan giriyorum

Eşimle konuşmuyorum evde yemek vs uğraşmadan film keyfi yaptım isten erken çıkma fırsatım olunca botoks erken hallettim zateb dik yatmam uyanmam gerekiyordu buarada bir falcı var ona uğradım aylar sonra ve bu kez bakan kişi farklıydı ve daha da coştu valla şok oldum bildiklerine.

Neyse sabah annesi ile gitti muhatap olmuyorum bana mesaj atıyor aynı evin içinde. Ben mutlu olmamak için uğraşıyormuşum o ise herseyi yapıyormuş yani sizler bile kısacık ve yüzeysel olarak bilerek eminim gülersiniz buna..bir de cusss dersiniz.

Neyse babama gidecektim dedim gel sinemaya yıllardır gitmiyorsun seni sinemaya götüreyim sonra sinema bana yakın aksam bende kalırsın yarin birlikte kahvaltı falan. Yemekleri de alıp eve dönersin pazar akşam dedim onun da hosuna gitti pazartesi akşam da bqkirkoyde ibb konseri varmış annem söyledi doksanlar . İs cikisi gideceğim..adam annesi ile evlilik yaşıyor resmen tanıdım tanıyalım. Ben de o yorulmasın diye aileme gitmiyorum yemek vs zaman olmaz diye arkadaş görüşmesi bile senede 1 oluyor. Zaten pazar günü de protokol örneklerine bakıp haftanoyu üzerine odaklanacagim p süreçte de planlar ve ailemle vakit geçirmek.

Annemi de ablasi nişan için aramış. Annemden öğrendim nişan plmasaydi iyiydi çünkü ben konuşmak dahi istemezken ve anlaşmalı bosanma protokollerine bakarken bu nişan iyi olmadı bir plan yapacaktım gitmeyecektim ben..ama annem cikti ve ben herseyi planlayincaya kadar ailemin benden haberi olmayacak planım bu yani normalde

İyi günler herkese umarım gününüz güzel geçiyordur ❤️
🎀Sabah kalktıktan sonra tüm evi havalandırdım.
Kahvaltımı yaptım.
🎀Bebek kıyafetlerini ayırdım, yıkadım bir kısmını.
🎀Normal çamaşır attım.
🎀Mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım.
Toz alıp süpüreceğim.
Sonra da annemle çarşıya gideceğiz kapı süsü yapacağım inşallah ip almam lazım☺️

Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba yavrunuzu Allah bağışlasın.

Önce bir kabullenme yaşamanız lazım bebekli hayat önceki düzenli hayat gibi olmaz.
Bunu kabul edip evin dağınıklığını sorun etmemeye çalışın.
10 aylık bebek emekler her yere gider göz kulak olmanız gerek sürekli takipte olmanız yanında olmanız gerek. Yemek vs bebekli iş zor.
Bunları yaparken tabiki evin işleri biraz ihmal edilecek.
Her şey düzenli olsa bebek ihmal edilmiş olur.
O uyuduğunda falan eksik kalanları tamamlarsınız olduğu kadar.
Pis olmasında kuru dağınıklık toplanır.
Fazla oyuncak vs varsa bebeğin dağıttığı birazını kaldırabilirsiniz faydası olur

Aslında büyük bir şey değil sadece insan dolar dolarda küçük birşeyden patlar ya öyle oldum sanırım.
İşte o küçük şeyleri halletmediğimiz için kendi içimizde kocaman oluyor. Ben bişey olduğu zaman eşimle de konuşuyorum. Çünkü içimde büyüttüğüm zaman patlaması büyük oluyor.

Merhaba yavrunuzu Allah bağışlasın.

Önce bir kabullenme yaşamanız lazım bebekli hayat önceki düzenli hayat gibi olmaz.
Bunu kabul edip evin dağınıklığını sorun etmemeye çalışın.
10 aylık bebek emekler her yere gider göz kulak olmanız gerek sürekli takipte olmanız yanında olmanız gerek. Yemek vs bebekli iş zor.
Bunları yaparken tabiki evin işleri biraz ihmal edilecek.
Her şey düzenli olsa bebek ihmal edilmiş olur.
O uyuduğunda falan eksik kalanları tamamlarsınız olduğu kadar.
Pis olmasında kuru dağınıklık toplanır.
Fazla oyuncak vs varsa bebeğin dağıttığı birazını kaldırabilirsiniz faydası olur
Çok teşekkür ederim sanırım haklısınız hepsi bir arada olmuyor kabullenmek gerek herseyde önce 🙏🏻

Yattım hemen zaten yapılmayınca nasıl pisleniyor şaka gibi.

Annen nasıl dolunay?
Son iki haftadır daha iyi çok şükür. Kemoterapiye devam ediyor, kan takviyesi de yapıldı, o çok iyi geldi. Normalde her hafta alıyor ilacı ama 2 hafta sonra 3 haftada 1 e düşecek. O zaman biraz daha rahatlayacak inşallah 🤲🤲
Allah tüm hastalara şifa versin 🤲

Günaydın kızlar 🌸

Kahvemle geldim, başım dönüyor bugün ha bire

Eklentiler

• 1000044282.jpg
    1000044282.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 6
Son iki haftadır daha iyi çok şükür. Kemoterapiye devam ediyor, kan takviyesi de yapıldı, o çok iyi geldi. Normalde her hafta alıyor ilacı ama 2 hafta sonra 3 haftada 1 e düşecek. O zaman biraz daha rahatlayacak inşallah 🤲🤲
Allah tüm hastalara şifa versin 🤲
Allahım Şafii ismiyle şifa versin inşAllah daha da iyi olur 🤲🏻

Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 şimdiden çok teşekkür ederim
Merhabalar 🌸
Bir dönem bende böyleydim, kahvaltı hazırlamak bile okadar zordu ki...
Birine söyleyince nasıl yani diyordu.
Kolik bir bebekle çok zor dönemler geçirdim ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, evin dağınık olabileceğini kabullendim.
Bebek uyurken herkes uyu dinlen derken ben işleri yapıyordum sonra çok yıprandığımı farkettim.
Bebek uyurken bende kendime vakit ayırdım ki enerjim olsun, bebek uyanınca ihtiyaçlarını görüp oyunlar oynayıp kalan zamanlarda da elimden geldiğince toparlamaya çalıştım yada bebeği dahil ettim. Mutfaktaysam eline birkaç kaşık, plastik kap verdim o oynarken hızlıca işleri yaptım.
Dolap düzenlerken eline askı verdim oyalanirken dolabı düzelttim gibi gibi
Şuan 19 aylık, biraz daha rahatım.
Ama yine de çok dağılıyor etraf, oyuncaklar her yerde. Bu bitmez bir döngü...
Her şeyi dört dörtlük bekleme, bu çok yorucu olur.
Yapabildiğin kadar artık.
Şuanda tek kuralım akşam uyumadan her şeyi halledip, odaları toparlayıp temiz bir sabaha uyanmak.

X