Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok iyi yapmışsın nanecim zaten çok hamartasın dahada geliştirirsin , ismek kurslarımı ,özelmi bende işi bırakınca bi yerlere gitmek istiyorum
Halk eğitimde ücretsiz o yüzden büyük kızımda ayt tyt kursuna gidecek aslında onun kaydına gitmiştik anlık kararla bende kayıt oldum

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Nevresimleri değiştirdim, yıkamaya attım
✅Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Ebeveyn banyosunu süpürdüm, sildim
✅Klozet ve lavaboyu yıkadım
✅Banyo dolabını sildim
✅Paspasları değiştirdim
✅Ahsenin montlarını yıkadım, astım
✅Ahsenin alezini yıkayıp astım
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, mutfak toplanacak

🍁Banyo paspasları yıkanacak
🍁Ahsenin çamaşırları yıkanacak
🍁Bornozlar yıkanacak
🍁Mutfak havalandırılıp, toplanıp, süpürülüp, silinecek
🍁1 posta çamaşır yıkanacak
🍁Oturma odası havalandırılıp, toplanıp, süpürülüp, silinecek, toz alınacak
🍁Büyük banyo süpürülüp, silinecek
🍁Klozet ve lavabo yıkanacak
🍁Banyo dolabı silinecek
🍁Salon ve çocuk odası havalandırılıp, süpürülecek

Eşim için kendimi yoracak gereksiz şeyler çıkarmışım delirtti beni anne babası evde olunca gitmemi istemediği için aslında ama çok bunaldım evde bende sizinle paylaştım
erkeklere göre herşey gereksiz zaten , anne babasının hizmeti eksik kalıcak diyemi istemiyo

erkeklere göre herşey gereksiz zaten , anne babasının hizmeti eksik kalıcak diyemi istemiyo
eşim çoğunlukla şehir dışında çalışıyor o yüzden istemiyor acil bir şey olur evde diyor ama annesi ile babasını da düşünmüştür

Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 şimdiden çok teşekkür ederim

Eşim için kendimi yoracak gereksiz şeyler çıkarmışım delirtti beni anne babası evde olunca gitmemi istemediği için aslında ama çok bunaldım evde bende sizinle paylaştım
Gereksiz görüyorsa kendisi gitmez olur biter 🙄demek ki sen gerekli görmüşsün 🌺
Neden bu sene sende kalacaklarmış ?

Hayırlı günler hanımlar..
Hiç keyfim yok dün akşam kötü bir akşamdı duygu boşalmadı yaşadım çokça yorgun hissediyorum kendimi hani bir söz var ya küçük şeylerle mutlu olana küçük şeyler bile esirgenir diğerlerinin önüne dünyalar serilir... Yinede şükür halimize :KK51:bugün elim kolum kalkmıyor hiç tüm gün yatabilirim bakalım nasıl bir gün olacak yemek düşünmem lazım :KK35:

Merhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba. Allah kolaylık versin zor tabi.
sedagaziantep27 sedagaziantep27 in 1 aylık bebeği var 🥰 o daha iyi yardımcı olabilir.

Hayırlı günler hanımlar..
Hiç keyfim yok dün akşam kötü bir akşamdı duygu boşalmadı yaşadım çokça yorgun hissediyorum kendimi hani bir söz var ya küçük şeylerle mutlu olana küçük şeyler bile esirgenir diğerlerinin önüne dünyalar serilir... Yinede şükür halimize :KK51:bugün elim kolum kalkmıyor hiç tüm gün yatabilirim bakalım nasıl bir gün olacak yemek düşünmem lazım :KK35:
Bişey mi oldu 🙁
Bugün de makarna yap ya ne olacak🌺

X