ne temizliği lohusa halinleBir temizlik yapmak istiyorum oyyy
İstek öylene temizliği lohusa halinledaha kaç gün oldu doğum yapalı
Hiç bi anlamı yok ablaProfilindeki 22 nin bi anlamı varmı Edirne'nin plakasıda bende trakyalıyım dikkatimi çekti
Bu kadar zaman içine atmışsın bence daha fazla bi anlamı yok ki.Evet 2. Evlilik
Bana olan tavrını kimse bilmiyor görmüyor ki . Herkese güzel şov yaptı ayrixa ben de hep içime attım yansitmadim
Ay lohusalıgın tadını cıkar. Prensesçilik oyna 2 dogum sonrasıda yatmadım simdi kızıyorum kendime zaten sonra yatmıcaz yatsana isteBir temizlik yapmak istiyorum oyyy
O kolunun üstüne yatma yanlıslıkla gece bide sıcacıktır orası yanar simdiBugün
Evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Yatak odasının tozunu aldım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Akşam yemeği gün menüsü yaptım
(mercimek köftesi
Peynirli börek
Sufle)
Aslında bugün evi viledamam lazımdı ama Tetenoz vurulduktan kolum ağrıdı şişti uyudum ettim derken halim kalmadı
Yatıyorum valla sefam olsun.Hiç bi anlamı yok ablailknur diye alamadım onu dene bunu dene bu oldu
Bu kadar zaman içine atmışsın bence daha fazla bi anlamı yok ki.
Ay lohusalıgın tadını cıkar. Prensesçilik oyna 2 dogum sonrasıda yatmadım simdi kızıyorum kendime zaten sonra yatmıcaz yatsana iste
Evet ben de öyle yapıyorum aslında. Protokol hazırladım bugünHiç bi anlamı yok ablailknur diye alamadım onu dene bunu dene bu oldu
Bu kadar zaman içine atmışsın bence daha fazla bi anlamı yok ki.
Ay lohusalıgın tadını cıkar. Prensesçilik oyna 2 dogum sonrasıda yatmadım simdi kızıyorum kendime zaten sonra yatmıcaz yatsana iste
Loraaaa hoş geldinYatıyorum valla sefam olsun.
HosbullduuumLoraaaa hoş geldinbebiş nasıl sen nasılsın ? Çokça kokla öp yerimize özlendin yav
Senin eksikliğin de belliydi canımSiz nasılsınızay yazamadım doğru düzgün giremedim ya ne zamandır çok iyi geliyormuş bura bana ya insan eksikliğini hissediyor
OlsunYatıyorum valla sefam olsun.
Hosbullduuumformatlandim artık gitmem heralde öperim. Teyzesi. iyiyiz çok şükür herbisey normal elhamdülillah siz naptiniz hersey yolunda mı
Maratona gelmedin benleMutfak savaş alanı gibikalkıp toplayayım iyice geç olmadan .
Aslında kalkmıştım ya birsürü de iş yaptım. Oturdukça oturasım geldiMaratona gelmedin benleşimdiye çoktan bitmişti işlerin
AYnı efserBonus sen nasıl oldun ?
Dur yavrum durduğun yerdeBir temizlik yapmak istiyorum oyyy