- 25 Ekim 2013
- 8.113
- 19.778
- 50
Profilindeki 22 nin bi anlamı varmı Edirne'nin plakasıda bende trakyalıyım dikkatimi çektiGel beraber olsun canımın içi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilindeki 22 nin bi anlamı varmı Edirne'nin plakasıda bende trakyalıyım dikkatimi çektiGel beraber olsun canımın içi
Bende çalışıyorum yalnız değilsinEki Görüntüle 3511914 Bu saatte hala çalışınca bu boy kahve anca kesiyor neyse ki bugün cuma ve ben yarın da çalışıyorum. Hiçbir tesellim yok çok şükür
Yoktur ablaProfilindeki 22 nin bi anlamı varmı Edirne'nin plakasıda bende trakyalıyım dikkatimi çekti
Doktora, gittin mi bonusumGeliyo zaten onunla gözümü açıyorum.
Bişey var da ney yani bu üşütme ağrısı değil hiç mi üşütmedim geceki ağrımı tarif edemem
İnşallahAmin inşallah dua edin bana inşallah
Enfeksiyon için senin söylediğin takviyeyi aldm kullanıyorum yine geçmedi ama hafifledi biraz, kaç haftalık bende bilmiyorum 5, 5 haftalık gibi dedi ama yavaş gelişiyor işte kese gelişimi yavaş ve bebek görünmüyor
sedagaziantep27 sen umutla şunu yaptık bunu yaptık dedikçe benim içim kıpır kıpır oluyor.
Allahım kadına annelik duygusunu nasıl böyle mükemmel verebilmişsin şaşkınım
Kurban olduğum rabbim hak eden, gönülden isteyen her kadına anneliği nasip etsin inşallah
Bende kalan ütülerimi bitirdim yoruldum, oturdum çay, çekirdek keyfi yapıyorum kızılcık şerbeti izliyorumyatsı namazı kıldım
toz aldım
çamaşır bitti, çıkardım
kısa program bir mak.çam.attım, bitti
yıkanan çamaşırları kurutmaya attım
mutfağın yerini elle sildim
wc ve lavaboyu yıkadım
temiz havluluları astım
banyo yer zeminini elle sildim
çayımı aldım oturdum
Evet 2. Evlilikİnsallah güzel hayırlı sonuclar alırsın haftaya dua edelim
Ne kadar kısmetliymissin
2. Evliligin oldugu icin mi boşanmaktan cekiniyosun acaba. Cevredekiler dısardan esini ne kadar iyi bilirse bilsin önemli olan sana olan tavrı degil mi ?
Yaşadıklarınızı biz bilemeyiz en iyi kararı siz verirsiniz böyle her gün mutsuz olmaktansa bi kere mutsuz olup hayatınıza istediğiniz gibi devam etseniz. Yaşlanınca yoldaş olur demissiniz simdi degil ki size yoldaş inanın yaşlanınca size yük olur.
seni yerimAktif Lora canimmm Rabbim kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip eylesin aminnnnnn duamdasın
Ay hadi hayırlısı inşallah sağ salim güzel haberler alırız
Aktif Lora ahiretliğim inşirah ferahlıgıyla sağ salim haberlerini bekliyoruz
Bu sabah aklımdan geçti doğum belki de olur bu ara diye kolaylıkla sağlıkla afiyetle gelsin inşallah
Sümmes sebile yesserahu hayırlı sağlıklı doğumu olsun inşallah
Yaaa Rabbim kolay eylesin sağlıkla bi avazda gelsin yavruşu inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Aktif Lora
Aktif Lora Ay doğum mu başlamış
Haydi hayırlısı Allah sağlıkla kavuştursun Loracım yaaa
Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Aktif Lora kolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallah
kızlar çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
O an duygusal davrandım ama hersey daha güzel.oldu çok şükürBazen tekken zor oluyor ama kafada rahat oluyor güzel haberini bekliyoruz inşallah hepimiz bir sürü ablan kardeşin
Allah kolaylaştırsın canımcım, inşallah su gibi yolunda gitsin her şey
İyi olurdu birileri ama Bonusun da dediği gibi kafa rahat olur öyle düşün en azından.
Hadi bakalım, gelsin minnak kız
Aktif Lora hayırla sağlıkla al kucağına inşallah. Rabbim kimseyi kendinden başkasına muhtaç etmesin, bu dua benim için çok şey ifade eder yetebilmeyi öğretsin inşallah hepimize de
Dualarımızla yanındayız canım benim bir avazda yavrunu kucağına al inşaAllah Allah a emanetsiniz
Geldi haber Nur topu gibi kızımız oldu
Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
Hay maşallahhh Rabbim sağlıkla hayırla ailesine vatana millete hayırlı bir evlat etsin
Amiin Allah razı olsun hepinizdenAktif Lora ............................
Ailenizin gözü aydın olsun Loracım.
Bereketiye gelsin, hayırla güle güle büyüsün inşallah
Rabbim en kısa zamanda Nasib etsin sana da canım inşallah.Maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin duygulandım
Teşekkür ederimAktif Lora hayırlı ömürleri olsun yavrunuzun gözünüz aydın
Rabbim yardımcın olsun dua ederimAktif Lora gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin
Benim düşük riski var yatıyorum şuan duanızdan eksik etmeyin beni
Allah razı olsun canım.Aktif Lora canımmmm gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versin inşAllah
Ay etiketlere dönemiyorum abla ayıp olur diye bitsin dedim çok şükür iyiyiz ikimizde unutmuşum valla. Çöküntü olur diyordum da iyi geldi ruhumaSonra okursun gel bi, iki kelam yaz nasılsınız özlemişmisin bebiş kokusunu Aktif Lora
hep iyi olun, iyi gelin birbirinizeAy etiketlere dönemiyorum abla ayıp olur diye bitsin dedim çok şükür iyiyiz ikimizde unutmuşum valla. Çöküntü olur diyordum da iyi geldi ruhuma