- 13 Ağustos 2022
- 6.300
- 25.982
Yerinde durmuyor mu seda ağlıyor mu kucağımda yaptım demişsin ya ondan sordum
Gece acile giderim şu an gidilmez kalabalıktırBonus yarına düzelmezsen hastaneye git belki covid dir. Normal üşütme değil diyorsun serum iğne bi şeyler yaparlar
Haber ver bizede inşallah düzelirsin ya evde anne hasta olunca evin tadı kaçar ya sen hastayken buranın tadı yokGece acile giderim şu an gidilmez kalabalıktır
Bonusum gitseydin yinede sıra gelirdiGece acile giderim şu an gidilmez kalabalıktır
Öyle şeyler düşünüp vücut direncini düşürme bonusuminşaAllah tez vakitte toparlanırsın. Bi terlesen iyi gelir Allah ın izni ile
OyHaber ver bizede inşallah düzelirsin ya evde anne hasta olunca evin tadı kaçar ya sen hastayken buranın tadı yok
Çalışanlarda yatak döşekle işe gidiyor hep sabahları dışarda deseydin yaBir kadın yorumuydu kocamın değil valla
Bonusum gitseydin yinede sıra gelirdi
Hafif terliyorum penyezim dediğin gibi iyi geliyor meyve falan yedim şimdi.
Düşünmeye gerek kalmıyor ki hafızaya kazındı bir kere. O durumda bana diyodu ki kardeşin çok meyve getirmiş ben sadece yeşil elma yiyebiliyorum bunları al çocuklar yesin :)
Hastasın moralinide bozma kuzum inşallah tez vakkite şifa versin Rabbim gelmiş geçmiş olsunHafif terliyorum penyezim dediğin gibi iyi geliyor meyve falan yedim şimdi.
Düşünmeye gerek kalmıyor ki hafızaya kazındı bir kere. O durumda bana diyodu ki kardeşin çok meyve getirmiş ben sadece yeşil elma yiyebiliyorum bunları al çocuklar yesin :)
Giyinme bölümündeki dolapları bugün sildim bitirdimEee siz naptınız
Mutfak dolapları ellerinden öperEee siz naptınız
İnşallah bende yetişirimMutfak dolapları ellerinden öper
olduğu gibi duruyoriyileş senle yapicam ben
Kasım ayi hatim duamızı gece teheccüddeEee siz naptınız