Afiyet olsun canım içtik bizdepenyez83 anca eşlik edebiliyorum
Pasaport basvurusu yapmaya gittim. Fotograf cektir ardayı okuldan al basvuruyu yap gel bu saat oldu.
Sene sonu zam gelecek diye herkes pasaport icin gelmis bizim gibi
Güldüm ama üzüldüm de cumartesi çalışmak kapatılsınEki Görüntüle 3511914 Bu saatte hala çalışınca bu boy kahve anca kesiyorneyse ki bugün cuma ve ben yarın da çalışıyorum. Hiçbir tesellim yok çok şükür
keşkeeeeeeeGüldüm ama üzüldüm de cumartesi çalışmak kapatılsın
Ay güldüm neyse ev hanımlarının hic izni yok bize pazarda yok öyle teselli etEki Görüntüle 3511914 Bu saatte hala çalışınca bu boy kahve anca kesiyorneyse ki bugün cuma ve ben yarın da çalışıyorum. Hiçbir tesellim yok çok şükür
Teşekkür ederim sizede afiyet olsunAfiyet olsun canım içtik bizde
mesai sonrası ve pazar günleri de itinayla ev hanımı oluyorumAy güldüm neyse ev hanımlarının hic izni yok bize pazarda yok öyle teselli et
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHep sormuşsunuz sağolun
Baya kötü oldum ben neyim olduğunu da henüz bilmiyorum.
TEşhis koyacak bir bulgu yok şu an şikayetim aşırı vucut ağrısı kuru öksürük ancak test yapılırsa varsa covid ya da infülenza diye ayırt edilir.
Aile hekimine gittim oda bişey anlamadı dinledi sırtımı falan takip et dedi geçmezse hastaneye git dedi.
Ben de durum böyle. İlaç ektisiyle biraz iyi hissettim yemek yaptım çocuklara bir de çamaşır koydum
Sizin ehliyet kursunuz yok muydu yine mi yanlış hatırlıyorumSabah kalktım derse gittim denetim var diye. Güvenlik kursumuz var sertifika alıyorum. Ordan geldim kahvaltı şimdi köye gidiyorum eve hayrım yok
Oh oh çok şükürHoşbuldummm limonsuzummm
İyiyiz çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok ilerliyoruzçiçeğim sen nasılsın çocuklar nasıl
Bonusum Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versinHep sormuşsunuz sağolun
TEşhis koyacak bir bulgu yok şu an şikayetim aşırı vucut ağrısı kuru öksürük ancak test yapılırsa varsa covid ya da infülenza diye ayırt edilir.
Aile hekimine gittim oda bişey anlamadı dinledi sırtımı falan takip et dedi geçmezse hastaneye git dedi.
Ben de durum böyle. İlaç ektisiyle biraz iyi hissettim yemek yaptım çocuklara bir de çamaşır koydum
Kelimelerin bittiği yerdeyim bisey diyemiyorummesai sonrası ve pazar günleri de itinayla ev hanımı oluyorum
Çok geçmiş olsun bonusHep sormuşsunuz sağolun
Niye?Biri bana bişeyler yedirse keşke hiç bişey yiyemiyorum
Yakın olsak da gelsem yedirsemBiri bana bişeyler yedirse keşke hiç bişey yiyemiyorum
Seda yeni doğmuş bebenle bu kadar iş yapıyorsun ya maşAllah sana vallaÖğlen Yerleri süpürdüm.
Ocağı sildim.
buzdolabının içini temizledim.
mermeri cifle sildim.. Sehpaları sildim.
akşam yemeklerini yaptım.
umut uyandı ilgilendim şimdi kucağımda uyudu.
Benim şu an kalkacağım yok o yüzden büyük ihtimalle ben katılırım
ben kaçar mesaim bittiyorYarın gezme işim var onun için bu akşam 20:00 den sonra maratondayım gelen takılsın
Çok geçmiş olsun bonus ağrı kesiciler vücut ağrına iyi gelmiyor mu ?Hep sormuşsunuz sağolun