- 26 Mart 2018
- 28.442
- 127.941
sağolasın canım, sen ne yapıyorsun nerelerdesinC Capanin Gururu Teyom hoşgeldin seni gördüğüme sevindim inşallah sıkıntıların tez vakkitte feraha ulaşır
kızın sınavından dolayı memlekete geldim kv kaynım istabula taşındı biz daha burdaki işleri yoluna koyamadık onlar yoluna koyulursa yerleşeceğimiz yerde belli olacak sanırım uzun bir süre daha burdayım öyle gözüküyorsağolasın canım, sen ne yapıyorsun nerelerdesin
Yok enfeksiyonluk bi durum değilDoktora söylemedin mi enfeksiyonu. Yani o bişey başlardı belki. Çünkü enfeksiyon düşük sebebi
günaydın, hayırlı cumalar hanımlar
umarım herkes iyidir , ben dün işe gelmedim, hatta gün boyu uyudum, hasta değilim ama eşimle yine yine geçmişi ve yine yine annesinden dolayı fena kavga ettik, bu kez seviyesi yüksek.
çok sıkıntılar çektik, ilerleyen günlerin maddi manevi faydasını göreyim diye boşanmadım ama o kadar gel gitler yaşıyorum ki sürekli. nerden başlasam, nerde bitirsem yaşadıklarımı. bir spotify ve bir youtube programım oldu. annelik, kadınların kadınlara yaptıkları, erken menopoz... bir çok şey var ama bir gün aslında ve korkusuzca bu hikayemi tam anlatmak isterim, Müge Anlı'ya çıksam yeridir valla. sonuca bakıyorum, acıdığım yerden acıttılar.
hayırlı cumalar canımben evde sadece bir yemek yaptım başka bir şey yapmadım
çarşamba akşamı dışarı çıkalım, konuşalım, dertleşelim dedi kendiliğinden , hatta cocuk sahıbı olmak ıcın, Kıbrıs ve nakil, dini sorularımız bunları konustuk, ne yaptı ne ettı eskı esı ve aılesının yaptıkları, abılerının ablaların yaptıkları, annem de annem naraları ile beni delirtti ve cok kötü kavga ettik, hatta sokak ortasında eve donerken.
Anladım :) hep mutlu ol inşallahiyi de ben de yaşıyor, cevremdekı cogu egıtımlı egıtımsız cocuklu cocuksuz 1. ya da 2. evlık ... kadınların %80'si yaşıyor bunu
ben buraya bakıp da yorum yapacak bırı degılım, sıyası bır partide kadın orgutlerınde de aktıf gorevler aldım
Dolap içlerine örtü diktircem dekapitone kesmek ne demek merak ettim :/ afiyetlerrr olsun
Ya diyorum ya ben geleceğin pinhanı olcammmKoltuk örtülerimiz aynıymış
Ohh gez babam gezSabah kalktım derse gittim denetim var diye. Güvenlik kursumuz var sertifika alıyorum. Ordan geldim kahvaltı şimdi köye gidiyorum eve hayrım yok
ay anladım ben de böyle kapitone kumaşları kesip şekilsiz şekilsiz birleştiriyorlar ya öyle bir şey sandımDolap içlerine örtü diktircem dekumaş yani kapitone dediğim
Ya diyorum ya ben geleceğin pinhanı olcammmhaber izlicem birgün o koltukta kahvaltı yaparak
Ohh gez babam gez
ya canım ben anlatsam gulersınız, ısyerınden gelen kucuk tek bır cıkolatanın yarısını yer, yazık annem evde dısarı cıkmıyor herseyın tadını bılemez, anneme gotureyım dıye ust katıma cıkar, anneme gıderken, 25 yasındakı bırıne gıderken annem de sıkılmasın goturelım der falan neler neler. ben ne anlatsam bılmıyorum ki.hayırlı cumalar canım
çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin ,erkekler neden bu kadar anlayışsız anlamıyorum ,annesi tabikide ilgilensin elinden geleni yapsın ama sana karşı görevlerinide yerine getirsin aradaki dengeyi kuramıyo anlaşılan çoğu erkek gibi ,
biraz kendi kendine kalıp kafanı toplayıp düşünmen ve biraz ayrı kalmanız belki iyi gelir tabi yine sen bilirsin
biz 30 yılı geçtik hala ara ara sorunlarımız oluyo insanız sonuçta bazen ufacık bişeye bile aşırı tepki verip tartışma çıkarabiliyoruz evin çoğu sorumluluklarını kadınlar çektiği halde yinede yaranamıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Yok yok öyle şeylere merakım yokay anladım ben de böyle kapitone kumaşları kesip şekilsiz şekilsiz birleştiriyorlar ya öyle bir şey sandım
Hoşbuldummm limonsuzummm
Ohh keyfin daim olsun çiçeğimpenyez83 anca eşlik edebiliyorum
Pasaport basvurusu yapmaya gittim. Fotograf cektir ardayı okuldan al basvuruyu yap gel bu saat oldu.
Sene sonu zam gelecek diye herkes pasaport icin gelmis bizim gibi
İnsallah güzel hayırlı sonuclar alırsın haftaya dua edelimSıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedi
burda aslında en buyuk sey vardı, ama onu bıle yazdım sıldım paylasmaya bıle cesaretım yok esımden dolayı yasadıgım asıl en buyuk travmalı gunlerı, sebebını
Ne kadar kısmetliymissinEki Görüntüle 3511810 @Ssero kahvem hazır, kısmetim taşmış (yoksa benim sakarlığım değil)
2. Evliligin oldugu icin mi boşanmaktan cekiniyosun acaba. Cevredekiler dısardan esini ne kadar iyi bilirse bilsin önemli olan sana olan tavrı degil mi ?tercih kısmına katılıyorum
ama genelleme kısmına değil, bdv konularına bakın esının denge kuramamasından, gelıne verılen yuklerden, evlılıgıne karısan gorumce, kaynana bunlardan sıkayetcı herkes. bu bızım toplumdaki sacma bır sey maalesef
Gel beraber olsun canımın içiOhh keyfin daim olsun çiçeğim
Ben de ehliyetimi çıkaracağım. zor randevu buldum bi hafta sonraya. normalde aynı güne alınıyordupenyez83 anca eşlik edebiliyorum
Pasaport basvurusu yapmaya gittim. Fotograf cektir ardayı okuldan al basvuruyu yap gel bu saat oldu.
Sene sonu zam gelecek diye herkes pasaport icin gelmis bizim gibi