Düzenli Evimiz & Hayatımız

sağolasın canım, sen ne yapıyorsun nerelerdesin
kızın sınavından dolayı memlekete geldim kv kaynım istabula taşındı biz daha burdaki işleri yoluna koyamadık onlar yoluna koyulursa yerleşeceğimiz yerde belli olacak sanırım uzun bir süre daha burdayım öyle gözüküyor

hayırlı cumalar canım
çok üzüldüm Allah kalbine ferahlık versin ,erkekler neden bu kadar anlayışsız anlamıyorum ,annesi tabikide ilgilensin elinden geleni yapsın ama sana karşı görevlerinide yerine getirsin aradaki dengeyi kuramıyo anlaşılan çoğu erkek gibi ,
biraz kendi kendine kalıp kafanı toplayıp düşünmen ve biraz ayrı kalmanız belki iyi gelir tabi yine sen bilirsin
biz 30 yılı geçtik hala ara ara sorunlarımız oluyo insanız sonuçta bazen ufacık bişeye bile aşırı tepki verip tartışma çıkarabiliyoruz evin çoğu sorumluluklarını kadınlar çektiği halde yinede yaranamıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Anladım :) hep mutlu ol inşallah

kapitone kesmek ne demek merak ettim :/ afiyetlerrr olsun
Dolap içlerine örtü diktircem de kumaş yani kapitone dediğim
Koltuk örtülerimiz aynıymış
Ya diyorum ya ben geleceğin pinhanı olcammm haber izlicem birgün o koltukta kahvaltı yaparak
Sabah kalktım derse gittim denetim var diye. Güvenlik kursumuz var sertifika alıyorum. Ordan geldim kahvaltı şimdi köye gidiyorum eve hayrım yok
Ohh gez babam gez

ya canım ben anlatsam gulersınız, ısyerınden gelen kucuk tek bır cıkolatanın yarısını yer, yazık annem evde dısarı cıkmıyor herseyın tadını bılemez, anneme gotureyım dıye ust katıma cıkar, anneme gıderken, 25 yasındakı bırıne gıderken annem de sıkılmasın goturelım der falan neler neler. ben ne anlatsam bılmıyorum ki.

ustelık bız 4 senelık evlıyız, 16 ay bırbırımızı hıc gormedık resmen, baska sehırdeydı, neler yasadık neler pandemide.

adam ana duası alacagım, yok abılerım gelmıyor, anneme dava actılar annemı uzduler, babam da öldü, annemı mutlu edeyım... tamırcı cagırmıyor, 8 defa annesının oraya gıdıyor gece gunduz tamır yapıyor, neymıs para gıtmesınç kaynanam 3 evden kıra alıyor emeklısı de var. bır tamır mı masraf. buarada bunları yaparken, her haftasonu zaten annesıyle basbasa

dedım kı o gun, kestane bıle koydum soba basında kestane keyfı yaparsınız romantık romantık. sacmalama dıyor. adam ol da bu lafı soyletme kendıne

annesıyle haftasonu yıne agvadan geldı. sabah aksam annesını goren adam. bız annemle hastaneden gelıyoruz yagmur fırtına o gun. annesını arıyor bız ıslerı hallettık ıse gecıyoruz dıye, afedersınız nere gıtsek arar haber verır merak etmesın der, zaten o aramazsa, anası arar . gece 2 de aradıgını bılırım geldınız mı haberım yok dıye. neyse annesıne dıyor kı evden cıkmadın sıkıldın sesın ondan mı kotu gelıyor. yav ev yokusta, akrablık komsulıuk ılıskısı gelıstırmemıs, bır kızı var bır de bız gorustugu. her haftasonu kocamla zaten kendısı. 81 yasında ne gezmesı, ne sıkılması

hanımlar herkes cıktı

zaten 2 arkadas yoktu, 2 kısıydık, 2 si de erken ızın aldı doktora gıttı derken ben de cıkıyorum

herkese guzel bır haftasonu dılıyorum ben de bakalım plan-program yaparak haftasonu net planlar yapmıs olacagım

bır suru kalan yemeklerım var , dondurup babama goturuyorum tadı da bozulmuyor onları da alıp ona gıderım, sevınır. bızımkısı zaten kavga olsa da olmasa da annesı ıle aksam gıderdı agvaya. ben de her zamankı gıbı evın kadını, erkegı, ve tek basıma planlar yapacaktım. ev ıslerını, dısarıyı halledecektım her zamankı gıbı. madem bu noktadayız, barı babama gıtmeyı gecıktırmeyım, adam ev yemegı yesın, aılesınden bırını gormus olsun, degısıklık olsun

Sıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedi
İnsallah güzel hayırlı sonuclar alırsın haftaya dua edelim
burda aslında en buyuk sey vardı, ama onu bıle yazdım sıldım paylasmaya bıle cesaretım yok esımden dolayı yasadıgım asıl en buyuk travmalı gunlerı, sebebını

Eki Görüntüle 3511810 @Ssero kahvem hazır, kısmetim taşmış (yoksa benim sakarlığım değil)
Ne kadar kısmetliymissin
2. Evliligin oldugu icin mi boşanmaktan cekiniyosun acaba. Cevredekiler dısardan esini ne kadar iyi bilirse bilsin önemli olan sana olan tavrı degil mi ?
Yaşadıklarınızı biz bilemeyiz en iyi kararı siz verirsiniz böyle her gün mutsuz olmaktansa bi kere mutsuz olup hayatınıza istediğiniz gibi devam etseniz. Yaşlanınca yoldaş olur demissiniz simdi degil ki size yoldaş inanın yaşlanınca size yük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…