Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde otur
Şaka bi yana üzüldüm ya . İnsanız hepimiz nihayetinde. Neden başkalarının hayatını bu kadar zorlaştırmaya çalışıyorlar ki
İstifa değil de yerini değiştiremez misin?

Sağolasın canım, bırakmayacağız da dayanmak da ruh sağlığımizi bozuyor.Sen nasılsın canim
İyiyim çok şükür canım
Ruh sağlığımızı bol bol dua ederek koruyacağız.

Takılma yapılanlara " Ya Vekil" oku Allah yaptıklarını önlerine çıkarıyor.

SARILARIN FILIZ ama şöyle düşün. Hangi kadın benim kocam anne babasınında benimde yerimi biliyor herkesin doğru yere koyuyor diye konu açar ki :) hani burda bdv de gördüğümüz şeyler mutlaka bizimde hayatımızda olacak diye bişey yok. Bu hayatın gerçeği diye kabullenmemek gerekiyor diye düşünüyorum

iyi de ben de yaşıyor, cevremdekı cogu egıtımlı egıtımsız cocuklu cocuksuz 1. ya da 2. evlık ... kadınların %80'si yaşıyor bunu

ben buraya bakıp da yorum yapacak bırı degılım, sıyası bır partide kadın orgutlerınde de aktıf gorevler aldım

Selamlar yavru ceylanlar

Klasik işler dışında gardıropta kendi kıyafetlerimi döktüm yeniden yerleştirdim.
Bir iki değişik yaptım.
Çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Oğlanı yıkadım.
Yemek yok, annemlere gidicez.
Başka iş güç yok bugun.

Doktora söylemedin mi enfeksiyonu. Yani o bişey başlardı belki. Çünkü enfeksiyon düşük sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…