- 26 Mart 2018
- 28.442
- 127.941
Sağolasın canım, bırakmayacağız da dayanmak da ruh sağlığımizi bozuyor.Sen nasılsın canimTeyom nasılsın görüşmeyeli
Her yerde var, dayan meydanı haksızlık yapanlara mı bırakacağız
Şeytana faturaları göstersenHaksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde otur
Şaka bi yana üzüldüm ya . İnsanız hepimiz nihayetinde. Neden başkalarının hayatını bu kadar zorlaştırmaya çalışıyorlar kiHaksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde otur
İyiyim çok şükür canımSağolasın canım, bırakmayacağız da dayanmak da ruh sağlığımizi bozuyor.Sen nasılsın canim
Dışarda işim var gelince eşlik edeyim size
+90 kanalında bır cekımYouTube programım derken ?
HarikasınEki Görüntüle 3511810 @Ssero kahvem hazır, kısmetim taşmış (yoksa benim sakarlığım değil)
SARILARIN FILIZ ama şöyle düşün. Hangi kadın benim kocam anne babasınında benimde yerimi biliyor herkesin doğru yere koyuyor diye konu açar ki :) hani burda bdv de gördüğümüz şeyler mutlaka bizimde hayatımızda olacak diye bişey yok. Bu hayatın gerçeği diye kabullenmemek gerekiyor diye düşünüyorum
Onu da öğrencem inşallahHarikasın
Bide beni düzgün etikelesen
Afiyet olsun
kapitone kesmek ne demek merak ettim :/ afiyetlerrr olsun
Koltuk örtülerimiz aynıymış
Doktora söylemedin mi enfeksiyonu. Yani o bişey başlardı belki. Çünkü enfeksiyon düşük sebebiAmin inşallah dua edin bana inşallah
Enfeksiyon için senin söylediğin takviyeyi aldm kullanıyorum yine geçmedi ama hafifledi biraz, kaç haftalık bende bilmiyorum 5, 5 haftalık gibi dedi ama yavaş gelişiyor iştekese gelişimi yavaş ve bebek görünmüyor
İnşallah canımİyiyim çok şükür canım
Ruh sağlığımızı bol bol dua ederek koruyacağız.
Takılma yapılanlara " Ya Vekil" oku Allah yaptıklarını önlerine çıkarıyor.