Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde otur 😂
Şaka bi yana üzüldüm ya . İnsanız hepimiz nihayetinde. Neden başkalarının hayatını bu kadar zorlaştırmaya çalışıyorlar ki 🙁
İstifa değil de yerini değiştiremez misin?

Sağolasın canım, bırakmayacağız da dayanmak da ruh sağlığımizi bozuyor.Sen nasılsın canim
İyiyim çok şükür canım
Ruh sağlığımızı bol bol dua ederek koruyacağız.

Takılma yapılanlara " Ya Vekil" oku Allah yaptıklarını önlerine çıkarıyor.

SARILARIN FILIZ SARILARIN FILIZ ama şöyle düşün. Hangi kadın benim kocam anne babasınında benimde yerimi biliyor herkesin doğru yere koyuyor diye konu açar ki :) hani burda bdv de gördüğümüz şeyler mutlaka bizimde hayatımızda olacak diye bişey yok. Bu hayatın gerçeği diye kabullenmemek gerekiyor diye düşünüyorum 😍

IMG20241129134543.jpg
ben kapitone kesmeye kaçarrr 😍
D dolunaybekler

SARILARIN FILIZ SARILARIN FILIZ ama şöyle düşün. Hangi kadın benim kocam anne babasınında benimde yerimi biliyor herkesin doğru yere koyuyor diye konu açar ki :) hani burda bdv de gördüğümüz şeyler mutlaka bizimde hayatımızda olacak diye bişey yok. Bu hayatın gerçeği diye kabullenmemek gerekiyor diye düşünüyorum 😍

iyi de ben de yaşıyor, cevremdekı cogu egıtımlı egıtımsız cocuklu cocuksuz 1. ya da 2. evlık ... kadınların %80'si yaşıyor bunu

ben buraya bakıp da yorum yapacak bırı degılım, sıyası bır partide kadın orgutlerınde de aktıf gorevler aldım

Amin inşallah dua edin bana inşallah 🤲 🥺
Enfeksiyon için senin söylediğin takviyeyi aldm kullanıyorum yine geçmedi ama hafifledi biraz, kaç haftalık bende bilmiyorum 5, 5 haftalık gibi dedi ama yavaş gelişiyor işte 😞 kese gelişimi yavaş ve bebek görünmüyor 😔
Doktora söylemedin mi enfeksiyonu. Yani o bişey başlardı belki. Çünkü enfeksiyon düşük sebebi

X