- 20 Mayıs 2024
- 381
- 1.165
Geldim geldim hemen yapıyorumD dolunaybekler dolunay gel kız bizde kendimiz içek kahve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim geldim hemen yapıyorumD dolunaybekler dolunay gel kız bizde kendimiz içek kahve
Dün iki defa yazmış İlknur, benide davet eden olsa diye bende etiket ettim gel diyeBiz niye gelmiyoz özel mi konuşcanız
Bence bu genelleme doğru değil.maalesef çoğu erkek böyle...
erkeklerin aileleri ozellıkle anneleri de boyle
en egıtımlı, en vıcdanlı, en duzgun ınsanlar dedıgımız aıle yapılarında bile böyle.
Namaz kılıp geliyommmGeldim geldim hemen yapıyorum
Namaz kılıp geliyommmmDün iki defa yazmış İlknur, benide davet eden olsa diye bende etiket ettim gel diye
Sende gel seromm
Davet bekliyolar bak ben senin saat kaçta ara verdiğini biliyorumHele bakinnnn
biri şaşırmışş Ssero
biri kızmışş Hayalkuran
ablamız çalışıyor, yoğundur, kahve yapalım çağıralım da nefes alsın demezler
tercih kısmına katılıyorumBence bu genelleme doğru değil.
Velevki doğru. Yine o erkeği tercih bizim elimizde.
CanımsınnnDavet bekliyolar bak ben senin saat kaçta ara verdiğini biliyorum
İnşAllah bi mucize olur Allah yardımcın olur canımSıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedi
YouTube programım derken ?günaydın, hayırlı cumalar hanımlar
umarım herkes iyidir , ben dün işe gelmedim, hatta gün boyu uyudum, hasta değilim ama eşimle yine yine geçmişi ve yine yine annesinden dolayı fena kavga ettik, bu kez seviyesi yüksek.
çok sıkıntılar çektik, ilerleyen günlerin maddi manevi faydasını göreyim diye boşanmadım ama o kadar gel gitler yaşıyorum ki sürekli. nerden başlasam, nerde bitirsem yaşadıklarımı. bir spotify ve bir youtube programım oldu. annelik, kadınların kadınlara yaptıkları, erken menopoz... bir çok şey var ama bir gün aslında ve korkusuzca bu hikayemi tam anlatmak isterim, Müge Anlı'ya çıksam yeridir valla. sonuca bakıyorum, acıdığım yerden acıttılar.
Haksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde oturÇok şükür iyiyim canım . Uyumadan önce seni gördüm kaçırmayayım dedim
Neyin var ki
nazar bunlar hepEki Görüntüle 3511810 @Ssero kahvem hazır, kısmetim taşmış (yoksa benim sakarlığım değil)
Teyom nasılsın görüşmeyeliHaksızlık ve mobbing canım, şeytan diyor istifa et evde otur