Düzenli Evimiz & Hayatımız

tabi ben isterim

SARILARIN FILIZ ben asla boşanma yanlısı biri değilim. Ama eğer ki mutlu değilsen boşanmanın bencillik olacağını düşüneceğin bi çocuğun yoksa neden evli kalasın ki. Mesajların dan bile mutsuzluğun belli oluyor. Neden yani??
Sana artısı ne ki bu adamın manen !
Çünkü maddi kısım sende var çalışıyorsun kendini geçindirecek o parayı kazanıyorsun.. neden yani bence buna cevap bütün sorunları çözer

cocugum yok

2. evlılıgım

ılerde yaslılıkta yol arkadası olsun
anneme baba evlatlık yapıyor

bekle bekle gelmedı o gunler

ben yemek cekı ıle mutfagını yapıp ustune nankorluk goren bırıyım
cok ıyı bır bankadan ısten atıldı, ıssız kaldı, annesı uzulmesın tek kalmasın dıye aynı eve gırdım evlenırken, o yokken bıle 3 sene yasadım, 4 tane evı var kendısının bana para vermez, ben yemek bıle verırım, plazada calısıp farelı evde bıle kaldım onunla tadılat yaptım... daha neler dıyeyım ki.

bu kadar özet yapsam yeter mi

burda aslında en buyuk sey vardı, ama onu bıle yazdım sıldım paylasmaya bıle cesaretım yok esımden dolayı yasadıgım asıl en buyuk travmalı gunlerı, sebebını

Annene babana neden bi başkası evlatlık yapsın ki bu düşünce doğru değil bence. O kendine annesine yeter sadece.

Değmez yani çok fazla ödün vermişin kendinden.

Ha mesela elalem ne dere takılabilirsin ona bşy demem, ben de de o saçma düşünce var çünkü

Yaaa inşallah haftaya bi mucize daha olur her şey güzel ilerler kaç haftalık şu an? Enfeksiyon için peki bir şey yaptı mı!?
Amin inşallah dua edin bana inşallah
Enfeksiyon için senin söylediğin takviyeyi aldm kullanıyorum yine geçmedi ama hafifledi biraz, kaç haftalık bende bilmiyorum 5, 5 haftalık gibi dedi ama yavaş gelişiyor işte kese gelişimi yavaş ve bebek görünmüyor

Sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah

yanlış anladınız

ben onun annesine cok yaptım, o da bızımkılere yapsın mantığı

ayrıca engellı bır erkek kardesım var bır kardesım de yurtdısında. bana destek olur anneme babama bırsey oldugunda demek ıstedım yoksa kımseden oyle buyuk beklentım yok

elelalem bırsey dıyemez aslında. sadece toplumla mutlu gorunen cıftız. ozellıkle sosyal medya. bır de esım kardesımın nısanı dugununde ıyı sov yaptı herseye kosturan cok ıyı ınsan, bılmezler evde karısını tek bırakır annesınde oturur.

elalelem ayrıca şöyle bırsey dıyemez ben en anormal sartta yanı anlatmak ıstemedıgım bır surecte, esını beklemıs ve herkesın esıme bu kızı asla uzme, kımse senınle ugrasmazdı dedıklerı ıcın benım bosanma kararımın esım ve aılesınden kaynaklı olup benı bezdırdıgını ben daha demeden anlarlar. cunku o donemde bosanmamıs kadın, sımdı bosanıyor kadını delırttıler derler.

Seni eleştirmek için söylemedim :) sadece seni üzer bu düşünce demek istedim beklentin olur ama göremezsin bunu karşıdan diye

Seni eleştirmek için söylemedim :) sadece seni üzer bu düşünce demek istedim beklentin olur ama göremezsin bunu karşıdan diye
yok eleştiri olarak algılamadım zaten

açıklama yapmak istedim cunku bız kadınlardan beklenen seyı, bız de bır erkege yapınca bır anlamı yok.

anneme gıdelım, annemın evıne temızlık, annemı bıze getırelım,,, hep bu yok mudur... gelin derler ama kendı cocuklarından bıle fazlasını ısteyen kaynana ozellıkle

İşte böyle bi evlilik zaten mantıksız ki. Mutlu edilmesi gereken senin için eşin, eşin için sen. Eğer böyle değilse insana eziyet işte evlilik

İşte böyle bi evlilik zaten mantıksız ki. Mutlu edilmesi gereken senin için eşin, eşin için sen. Eğer böyle değilse insana eziyet işte evlilik
maalesef çoğu erkek böyle...

erkeklerin aileleri ozellıkle anneleri de boyle

en egıtımlı, en vıcdanlı, en duzgun ınsanlar dedıgımız aıle yapılarında bile böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…