- 13 Ağustos 2024
- 1.244
- 1.938
Sıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedimavibaloncuk naptın canım nasıl oldun
tabi ben isterimmilad dediğin kişiye göre değişir ki... çoğu insan için başlamadan bitecek bir evlilik. ya da 3. ayda yaşadığımız büyük travma ve sonrasında da biterdi. ben inat ett,m, ben vicdan yaptım, ben maddi manevi sebepler ile devam ettim.
sıkıntılar bana neler kattı, eskisi kadar kimseye güvenen ya da kendini kullandıran biri değilim, hayatın değerini, kendi değerimi daha çok biliyorum, kalbimi hayvanlara açtım insanlar yerine. almadığımız ya da eksik aldığımı sevgi ya da şefkati, bir erkekte, bir evlilikte, hatta çocukta tamamlamaya çalışan ben dahil bir çok kadındaki psikolojiyi gördüm ve anladım. bunlar ilk aklıma gelen şeyler.
iki taraf kendini sorgulasa ne olacak, eşime göre yaşandı bitti hadi şükredelim, sen nankörsün, sen tamam yaptın ama başa kakıyorsun, eee o benim annem babam da öldü zaten ilgilenmeyecek miyim, kuran da ana baba hakkı vardır, Allahtan sonra hak sahibi vs bu sozler ile gelecek bana. allahın her haftasonunu annesıyle agva da gecırıp, bız hastaneden gelırken evde kaldın canın sıkıldı sesın o yuzden mı boyle gelıyor dıyecek kadar anne duskunu acayıp bır adam. elınden gelse aynı yatakta uyuyacagız yeter kı annesı yanlız kalmasın, uzulmesın. benım kendıme ve evlılıgıme , onun gecmısı, onun aıle sorunları, onun ıs hayatı, onun agva hayalı, onun anne hastalıgı arasında yer bulmaya calısıyormus gıbı hıssetmekten ne kadar yoruldugumu anlamıyorki. kader dıyor, hayat boyle dıyor, degısecek dıyor vs ama degısen bırsey olmuyor bıten sabır dışında.
insan kendine gelince unutuyor değil güzelim. açıkca ister misiniz
zamanınız varsa size hikayemi anlatayım... Müge Anlı gibi olur buralar
cocugum yokSARILARIN FILIZ ben asla boşanma yanlısı biri değilim. Ama eğer ki mutlu değilsen boşanmanın bencillik olacağını düşüneceğin bi çocuğun yoksa neden evli kalasın ki. Mesajların dan bile mutsuzluğun belli oluyor. Neden yani??
Sana artısı ne ki bu adamın manen !
Çünkü maddi kısım sende var çalışıyorsun kendini geçindirecek o parayı kazanıyorsun.. neden yani bence buna cevap bütün sorunları çözer
burda aslında en buyuk sey vardı, ama onu bıle yazdım sıldım paylasmaya bıle cesaretım yok esımden dolayı yasadıgım asıl en buyuk travmalı gunlerı, sebebınıcocugum yok
2. evlılıgım
ılerde yaslılıkta yol arkadası olsun
anneme baba evlatlık yapıyor
bekle bekle gelmedı o gunler
ben yemek cekı ıle mutfagını yapıp ustune nankorluk goren bırıyım
cok ıyı bır bankadan ısten atıldı, ıssız kaldı, annesı uzulmesın tek kalmasın dıye aynı eve gırdım evlenırken, o yokken bıle 3 sene yasadım, 4 tane evı var kendısının bana para vermez, ben yemek bıle verırım, plazada calısıp farelı evde bıle kaldım onunla tadılat yaptım... daha neler dıyeyım ki.
bu kadar özet yapsam yeter mi
Yaaa inşallah haftaya bi mucize daha olur her şey güzel ilerlerSıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedi
Annene babana neden bi başkası evlatlık yapsın ki bu düşünce doğru değil bence. O kendine annesine yeter sadece.cocugum yok
2. evlılıgım
ılerde yaslılıkta yol arkadası olsun
anneme baba evlatlık yapıyor
bekle bekle gelmedı o gunler
ben yemek cekı ıle mutfagını yapıp ustune nankorluk goren bırıyım
cok ıyı bır bankadan ısten atıldı, ıssız kaldı, annesı uzulmesın tek kalmasın dıye aynı eve gırdım evlenırken, o yokken bıle 3 sene yasadım, 4 tane evı var kendısının bana para vermez, ben yemek bıle verırım, plazada calısıp farelı evde bıle kaldım onunla tadılat yaptım... daha neler dıyeyım ki.
bu kadar özet yapsam yeter mi
Amin inşallah dua edin bana inşallahYaaa inşallah haftaya bi mucize daha olur her şey güzel ilerlerkaç haftalık şu an? Enfeksiyon için peki bir şey yaptı mı!?
Sağlıkla büyüsün gelişsin inşallahAmin inşallah dua edin bana inşallah
Enfeksiyon için senin söylediğin takviyeyi aldm kullanıyorum yine geçmedi ama hafifledi biraz, kaç haftalık bende bilmiyorum 5, 5 haftalık gibi dedi ama yavaş gelişiyor iştekese gelişimi yavaş ve bebek görünmüyor
Canım inşallah bi mucize olur haftaya güzel haberler alırsınSıkıntılı durum , kese gelişimi yavaş ve bebek görünmedi doktor 1 hafta daha bekleyelim göremezsek alırız dedi
yanlış anladınızAnnene babana neden bi başkası evlatlık yapsın ki bu düşünce doğru değil bence. O kendine annesine yeter sadece.
Değmez yani çok fazla ödün vermişin kendinden.
Ha mesela elalem ne dere takılabilirsin ona bşy demem, ben de de o saçma düşünce var çünkü
elelalem bırsey dıyemez aslında. sadece toplumla mutlu gorunen cıftız. ozellıkle sosyal medya. bır de esım kardesımın nısanı dugununde ıyı sov yaptı herseye kosturan cok ıyı ınsan, bılmezler evde karısını tek bırakır annesınde oturur.Annene babana neden bi başkası evlatlık yapsın ki bu düşünce doğru değil bence. O kendine annesine yeter sadece.
Ha mesela elalem ne dere takılabilirsin ona bşy demem, ben de de o saçma düşünce var çünkü
Seni eleştirmek için söylemedim :) sadece seni üzer bu düşünce demek istedim beklentin olur ama göremezsin bunu karşıdan diyeyanlış anladınız
ben onun annesine cok yaptım, o da bızımkılere yapsın mantığı
ayrıca engellı bır erkek kardesım var bır kardesım de yurtdısında. bana destek olur anneme babama bırsey oldugunda demek ıstedım yoksa kımseden oyle buyuk beklentım yok
Biz niye gelmiyoz özel mi konuşcanız
Annene babana neden bi başkası evlatlık yapsın ki bu düşünce doğru değil bence. O kendine annesine yeter sadece.
yok eleştiri olarak algılamadım zatenSeni eleştirmek için söylemedim :) sadece seni üzer bu düşünce demek istedim beklentin olur ama göremezsin bunu karşıdan diye
İşte böyle bi evlilik zaten mantıksız ki. Mutlu edilmesi gereken senin için eşin, eşin için sen. Eğer böyle değilse insana eziyet işte evlilikyok eleştiri olarak algılamadım zaten
açıklama yapmak istedim cunku bız kadınlardan beklenen seyı, bız de bır erkege yapınca bır anlamı yok.
anneme gıdelım, annemın evıne temızlık, annemı bıze getırelım,,, hep bu yok mudur... gelin derler ama kendı cocuklarından bıle fazlasını ısteyen kaynana ozellıkle
maalesef çoğu erkek böyle...İşte böyle bi evlilik zaten mantıksız ki. Mutlu edilmesi gereken senin için eşin, eşin için sen. Eğer böyle değilse insana eziyet işte evlilik