- 2 Ağustos 2013
- 34.291
- 102.392
O da zaten ayrı bi olay abla. Bi nefes alacak vaktim yok. Beyfendi çalışır çalışır işi hiç bitmez hep yoğun başkalarının işlerine koşa koşa gider. Çocuk bakımı konusunda zerre yardımı yok.Sakin ol kuzum eşin gelirse kızla ilgilenmesini iste biraz yalnız kal sakinleş çıkabiliyorsan az yürüyüş yap gel
Kendini doldurma olabildiğince sakin kal bitanemO da zaten ayrı bi olay abla. Bi nefes alacak vaktim yok. Beyfendi çalışır çalışır işi hiç bitmez hep yoğun başkalarının işlerine koşa koşa gider. Çocuk bakımı konusunda zerre yardımı yok.
Abla çok geçmiş olsun valla neren ağrırsa canın orda dedikleri çok doğruymuşGeçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı
Bonusum benimki dikişli deil ama bildiğin baya baya ağrıyo yaO Kanama olmayışından ben de çok ağrı çektim abla dikişli çekimdi 1-2 ay ağzımın ayarı bozuldu.
Seninki çabuk geçer inş yemek kırıntısı çekim yerine girerse o da ağrı yapıyo temiz tutup orayı yıkamaya çalış
Sağol canım sağol şimdi yine ilaç içtim uyutmaz yoksa beniAbla çok geçmiş olsun valla neren ağrırsa canın orda dedikleri çok doğruymuş
Ne oldu pârem senin canını kim sıktıBen ağladım bile bahçenin bir ucunda bu ne be vallahi ha
Hayırlısı olsun inşallahİnternette öyle yazıyor canım evet. İlaç başlayınca kaçıncı ayda oldu hatırlıyor musun?
Çok geçmiş olsun ablaSağol canım sağol şimdi yine ilaç içtim uyutmaz yoksa beni
En zor zamanları az kaldı geçecek ve bu zamanlarını özleyeceksin ağla bizimle dertleş kendini iyi hissetteceksin2.5 yaşında limonsuz. Her şeyi ama her şeyi biliyor büyük insan gibi. Ama yok. Güzel güzel desem de fayda etmiyor kızsam da etmiyor. Yer göstersem boyamaz inadına başka yeri boyar biliyorum. Kaldırsam da umrunda olmaz. Yani çok garip bi çocuk dünya umrumda değil derler ya öyle. Bi 4 5 gün çok iyiydi dedim akıllanıyor heralde. Bende kızmayınca düzeliyor. Ama şu son 3 gündür çok garip öyle böyle değil
uçmadık çok şükür karda başladı burda. Eşimde iş arkadaşlarıyla beypazarına gitmisti yolda kalmıslar yolu kapatmıslarHafif olunca itekler tabii, dikkat edin, uçmayasınız
Kimse demez malesef sen kendini düsünüp oturmazsan egerSabahin 6 sından beri ayaktayım
Bir Allahım kuluda demiyor ki iki dk otur
İşi oyuna çeviriyolar bilerek yapıyolar. Bugun benimde sabrımın sınandıgı bi gündü. Sabah eşim ışıklar var ya lazer ondan istediler diye aldı getirdi büyükteki kırmızı kücükteki mor basladı büyük oglan bende mor istiyorum küçük oğlanda vermiyo kavga edip duruyolar neyse anneme giderken ugradım degistirdim. Bu seferde küçük oglan abisinin lazerini almış atmıs yere ama hic bisey olmadı. Tutturdu ben yenisini istiyorum al almıcam yok alcaksın. Duymamazlıktsn geliyorum sürekli yanıma gelip aynı seyleri söylüyo bi bağırdım en son ama hala devam ediyo. Dedim surdan bi yerden atsaö kendimi bitse bu ızdırap tövbe yarabbimAy benim bebeçok kızıyordum yazdım hatta buraya da. Sonra sakinleşmeye başladım. Kendi kendimi durdurdum falan. Etkinlik diye ölüyor bugün dedim yapalım bir sürü saydık şunları bunları. Kitap okurken çıktı kanepe tepesine yine. Dedim tamam yapmıyorum. Sonra ben mutfağa gittim dolaptan benim kalemlerimi almış. Başlamış her yeri yazmaya fosforlu kalemle. Yüzü üstü elleri ayakları. Kanepe hali masasi oyuncağı. Yastığı bebeği. Hiç seslenmedim zaten içine etmiş her yerin bakıyorum ama konuşmuyorum da. Geldi benim üstümü yazıyor yapma dedikçe gülerek saldırıyor yapmaya çalışıyor. Ona da seslenmedim. Duvarları kapıları mutfak dolapları falan yazdı. Sonra patates soğanları yere dizdi falan. En son bişey demedim aldım kalemleri çöpe attım. Başladım ortalığı toplamaya temizlemeye silmeye. Silerken geliyor gülerek saldırıyor beze falan itiyorum git gitmiyor. Makineye yastık kılıfı ve bebeğini attım sen ne ara attıysa gitmiş yastığı atmış. Şimdi bi açtım ki yastık paramparça ve hala kahvaltı yapamadım sinirimden ağladım durdum
DemiKar yağıyor
Çok güzel.
İnsan herkese haber vermek istiyor