Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sakin ol kuzum eşin gelirse kızla ilgilenmesini iste biraz yalnız kal sakinleş çıkabiliyorsan az yürüyüş yap gel
O da zaten ayrı bi olay abla. Bi nefes alacak vaktim yok. Beyfendi çalışır çalışır işi hiç bitmez hep yoğun başkalarının işlerine koşa koşa gider. Çocuk bakımı konusunda zerre yardımı yok.

Sabahtan yaptıklarımı yazmıştım, devamındakileri yazayım;
Bulaşık makinesini boşalttım
Kızımın yıkanan kıyafetlerini serdim
Kuruyanları katlayıp kaldırdım
Komşuya gittim, kahve içtim.
Evi süpürüp sildim
Mutfak toplu
Biraz uzandım

Abla çok geçmiş olsun valla neren ağrırsa canın orda dedikleri çok doğruymuş

Bonusum benimki dikişli deil ama bildiğin baya baya ağrıyo ya ağrı kesici içmesem duramıcam inşallah çabuk geçer ilk defa böyle bişe gördüm daha öncede diş çektirmiştim hiç olmamıştı, ben dişlerimden çok çektim zaten dişlerimin çoğu kaplama

En zor zamanları az kaldı geçecek ve bu zamanlarını özleyeceksin ağla bizimle dertleş kendini iyi hissetteceksin

Hafif olunca itekler tabii, dikkat edin, uçmayasınız
uçmadık çok şükür karda başladı burda. Eşimde iş arkadaşlarıyla beypazarına gitmisti yolda kalmıslar yolu kapatmıslar
Sabahin 6 sından beri ayaktayım

Bir Allahım kuluda demiyor ki iki dk otur
Kimse demez malesef sen kendini düsünüp oturmazsan eger
İşi oyuna çeviriyolar bilerek yapıyolar. Bugun benimde sabrımın sınandıgı bi gündü. Sabah eşim ışıklar var ya lazer ondan istediler diye aldı getirdi büyükteki kırmızı kücükteki mor basladı büyük oglan bende mor istiyorum küçük oğlanda vermiyo kavga edip duruyolar neyse anneme giderken ugradım degistirdim. Bu seferde küçük oglan abisinin lazerini almış atmıs yere ama hic bisey olmadı. Tutturdu ben yenisini istiyorum al almıcam yok alcaksın. Duymamazlıktsn geliyorum sürekli yanıma gelip aynı seyleri söylüyo bi bağırdım en son ama hala devam ediyo. Dedim surdan bi yerden atsaö kendimi bitse bu ızdırap tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…