Çok konuşamadık işte. Pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim. Bakalım ne diyecek.Doktor tüm detayları, süreci ne olduğunu anlatsa daha iyi olurdu aslında. Bilgi vermiyor mu detaylı olarak, bazı doktorlar çok ketum oluyor cımbızla laf alıyosun ağzından
Düşük olduğu için zor olur dedi. Hatta çocuğun var mı diye sordu. Demek çok düşük.ilaçla yükselir doktor ne dedi , bide bitkisel ürünler oluyo gıda takviyesi onlarıda bi araştır istersen
Ay ne güzel ya İzmir e hiç yağmıyoranadolu yakasında kar yağmaya başladı çok şükür
Nasipten öte köy yok gerçekten deBenimde annemin hep yüksekmis onunda cocuk olmaz demisler hatta benim babamda da sorun varmıs. Doktor tedavisiz cocugunuz olmaz imkansız demis ben olmusum
Süt hormonları oluyo prolaktin hormonu
Ben yapıyorum dinlene dinleneİş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?
Ben yapıyorum yatak odasının yatak baş uçu çemecelerini siliyorum kahve molasına geldimİş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?
Bugun yazdılarımı yaptım, bir de akşam yemeğini.İş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?
Gecen hafta da ben yaptımPırasa yaptım, yılın ilk pırasası.
Yanına makarna, erişte vs olabilir, onu akşamüstü yaparım.
Onu hiç bilmiyorum. Ama beslenme ile destekle hurma ye mesela. Süt artıran şeyler prolaktin yükseltirBahane arıyormuşum gibi oldu demi
Çabuk yükselebilen bi değer mi? Doktor bişey demedi.
Prolaktin hormonum düşük çıktı o yüzden bebek olmayabilirmiş. İlaç kullanacak büyük ihtimalle.
Vaz mı geçsem acaba diye düşünüyorum