- 2 Ağustos 2013
- 34.285
- 102.387
Niye vazgeçiyorsun ki. İlaçla yükselir yavruşProlaktin hormonum düşük çıktı o yüzden bebek olmayabilirmiş. İlaç kullanacak büyük ihtimalle.
Vaz mı geçsem acaba diye düşünüyorum
Süt hormonu değilmi?Prolaktin hormonum düşük çıktı o yüzden bebek olmayabilirmiş. İlaç kullanacak büyük ihtimalle.
Bahane arıyormuşum gibi oldu demiYav bi değer düşük diye vazgeçilir mi
Çabuk yükselebilen bi değer mi? Doktor bişey demedi.Niye vazgeçiyorsun ki. İlaçla yükselir yavruş
İnternette öyle yazıyor canım evet. İlaç başlayınca kaçıncı ayda oldu hatırlıyor musun?Süt hormonu değilmi?
Eğer o düşükse benim hep düşüktü 2. Çocuğa ilaç kullanarak hamile kaldım kuzum
Ben biraz düzensiz kullandım kv hemen istiyordu gıçık olmuştumİnternette öyle yazıyor canım evet. İlaç başlayınca kaçıncı ayda oldu hatırlıyor musun?
O kadar doğru bir tespit ki
limonsuz kaç yaşındaydın o hormon yumurtlama kalitesinimi gösteriyodu yanlışmı biliyorumİnternette öyle yazıyor canım evet. İlaç başlayınca kaçıncı ayda oldu hatırlıyor musun?
Burda yarından sonra kar yağışı var gözüm hep havadakolay gelsin kızlar burda sabahtan beri çok güzel yağmur yağıyo şakır şakır maşallah
amin canım inşallah , burdada kar yağsa çok iyi olur barajlar da çok az su kalmışBurda yarından sonra kar yağışı var gözüm hep havadazaransı ziyansız afatsız bereketiyle gelsin
36 yaşındayım abla.limonsuz kaç yaşındaydın o hormon yumurtlama kalitesinimi gösteriyodu yanlışmı biliyorum
Sen nerdeydin canım kar yağıyormuş ne güzelBurda kar başladı, gök gürlüyorgiyinme odamın
içten camını ve stor perdesini sildim
kurutma makinesinin arkasını sildim, filtrelerini süpürdüm içini temizledim
çamaşır mak çalıştırdım
detaylı toz, süpürme, silmeyle odayı kapadım
şimdi biraz dinleniyorum sonra çalışma odasına geçicem
Doktor tüm detayları, süreci ne olduğunu anlatsa daha iyi olurdu aslında. Bilgi vermiyor mu detaylı olarak, bazı doktorlar çok ketum oluyor cımbızla laf alıyosun ağzından36 yaşındayım abla.
Valla hiç bilmiyorum ne olduğunu ben de internetten bakıp anlamaya çalıştım.
İstanbul sancaktepe deyimSen nerdeydin canım kar yağıyormuş ne güzel
ilaçla yükselir doktor ne dedi , bide bitkisel ürünler oluyo gıda takviyesi onlarıda bi araştır istersen36 yaşındayım abla.
anadolu yakasında kar yağmaya başladı çok şükürBen İstanbulun diğer ucundayım sabah 9-10 dan beri yağmur yağıyor
Benimde annemin hep yüksekmis onunda cocuk olmaz demisler hatta benim babamda da sorun varmıs. Doktor tedavisiz cocugunuz olmaz imkansız demis ben olmusumProlaktin hormonum düşük çıktı o yüzden bebek olmayabilirmiş. İlaç kullanacak büyük ihtimalle.
Süt hormonları oluyo prolaktin hormonu36 yaşındayım abla.