Bonus bu modelin aynısını İnstagramda bi kadın yapıyordu.
Ve nasıl yapıldığını asla söylemiyor, modelimi alan olursa hakkımı hela etmiyorum diyordu.
Tüm örgülerine öyle yazmış, modeller ona aitmiş
Hakkını helal etmiyormuş, rızkına mani olamazmışız, istiyorsak ondan sipariş vermeliymişiz.
Ulan o kadar gıcık olmuştum ki, kavga etmiştim.
Ne hakla helal edemezsin. Bu model birçok sayfada var. Patentini mi aldın yahu, alt tarafı evinde örgü örüyorsun.
Ben kendim videodan bakarak örgü modeli çıkarsam, örsem kızlarıma, bundan sanane.
Haram etme hakkı mı var? Ona ait değilki.
Of neyse yine sinirlendim.
Bu da böyle bir anımdır.
Benzer bir cümleyi kendisine iletip münakaşa eyledim ben deHass.... ile başlayan bir cümle eyledim
Benzer bir cümleyi kendisine iletip münakaşa eyledim ben de
Ah canım benimGonulmeyvesi yavrun nasıl oldu?
Gözünüz aydın inşallah bir daha tekrarlamaz geçer giderAh canım benimçok teşekkür ederim elhamdülillah iyi oldu yarın son bi sonuç göstericez boynunda ki şişler de indi çok az kaldı elhamdülillah
Aminn canımm Allah razı olsun sen Bayadır yoktun sanki hoşgeldin nasılsın
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsunGözünüz aydın inşallah bir daha tekrarlamaz geçer gider
Yapması gereken var gönülDiyet yapan varmı arkadaşlar benim baya bozuldu bu aralar
Anlamsız bir şekilde yiyorum
Bi dur demem lazım
Artık ciddi mana da hedef kiloma inmem gerekiyor
Sen emoji koyunca bi değişik hissediyorum alışkın değilimHass.... ile başlayan bir cümle eyledim
Aa korkmadın mıHerkese günaydın
Sabaha karşı banyoya güvercin girdi, hâlâ sesi geliyor. Kızım kucağımda uyuduğu için kalkıp bakamıyorum, eşim de rahatsızdı. Derin uyuyor hâlâ, bakalım ilerleyen vakitte bizi banyoda neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?