• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum 🙁
Bunu çoğu zaman bende yaşıyorum 😔

Her çocuğun ki farklı demek. Bademciğin alınması zararlı bunun değil diye biliyoruz sen niye bu kadar sıktın canını
Bilmiyorum bonusum🙁 buaralar herşeyi, bütün duyguları uçlarda yaşıyorum sanki.
Bişeylere karar vermem gerekiyormuş ama veremiyormuşum gibi,
Bişeyleri düzgün yapmaya çalışıyormuşum da hep yanlış yapıyormuşum gibi,
Herşeye yetişmeye çalışıyormuşum ama hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi,
Bana ihtiyacı olanlar varmış da ben kimseye yetemiyormuşum gibi hissediyorum kendimi.

By geceden istediğim verimi alamadım ama gece daha bitmedi sonuçta
Oğlumu uyuttum
Oturma odasını tıpladım
Bulaşık m. Boşalttım
Kirlileri koyarken mideme sancı girdi ama ayakta duramadım
Biraz uzandım şimdi kalkıyorum tekrat
Neden uyuyup dinlenmiyorsun ki 🙁

Bilmiyorum bonusum🙁 buaralar herşeyi, bütün duyguları uçlarda yaşıyorum sanki.
Bişeylere karar vermem gerekiyormuş ama veremiyormuşum gibi,
Bişeyleri düzgün yapmaya çalışıyormuşum da hep yanlış yapıyormuşum gibi,
Herşeye yetişmeye çalışıyormuşum ama hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi,
Bana ihtiyacı olanlar varmış da ben kimseye yetemiyormuşum gibi hissediyorum kendimi.

Bırak kimseye yetişme limonsuzum o hissettiğin kendinsin. O kadar çok anne eş oluyor ki kadın kendini unutuyor.

Biraz maneviyata yönel kendi içinde kuzum bu sadece dini olarak değil sakin kalmak kendinle kalmak gibi her türlü.

Bırak kimseye yetişme limonsuzum o hissettiğin kendinsin. O kadar çok anne eş oluyor ki kadın kendini unutuyor.

Biraz maneviyata yönel kendi içinde kuzum bu sadece dini olarak değil sakin kalmak kendinle kalmak gibi her türlü.
Yine ağlattın beni bonusum ❤️ çok haklısın sağlam kafayla yazdıklarını düşüneceğim .

Benzer bende yaşadım biraz ağladım hafifledim gönül. Olduğu kadar yapalım
Benimde biraz ağlamaya ihtiyacım var ama nedense olmuyor bu ara gelince geri gidiyor
Yutkunuyorum sadece
Ama yapıcam yaa yok yani biraz yapmadan yatarsam kendime ayıp etmiş olurum 🤭
Az az da olsa ortamı kuruyorum birazdan

Söhüre kadar bekliyormuşum falan 🫠
Yok yok zaten Sahur yapmıcam çok yedim bugün

Back
X