- 13 Mart 2019
- 13.573
- 45.751
- 598
Canım inşallah iyileşir biran önce Rabbim şifa versinKızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah iyileşir biran önce Rabbim şifa versinKızım için doktor geniz eti ameliyatı önerdi ama son kararı bize bıraktı. 10 yaşında. Çok kararsız kaldık. Bikaç güne iyileşir dedi aslında. Ne yapalım bilmiyorum
Bunu çoğu zaman bende yaşıyorumAklımda düzene koymadığım şeyler olduğu zaman çok huzursuz oluyorum. Belirsizlikten nefret ediyorum. Çok kararsız biriyim ve bu özelliğimden de nefret ediyorum. Kafam karışık, neyi ne zaman yapacağımı bilmiyorum ve çok huzursuz hissediyorum
En yakın ve uygun zamansa yaptır canımOğlum için de sünnet düşünüyorum. 7 yaşında . Uff kafam karıştı
Bilmiyorum bonusum buaralar herşeyi, bütün duyguları uçlarda yaşıyorum sanki.Her çocuğun ki farklı demek. Bademciğin alınması zararlı bunun değil diye biliyoruz sen niye bu kadar sıktın canını
Bi çözüm bulabilirsen bana da söyleBunu çoğu zaman bende yaşıyorum
Not tutmak bana iyi geliyordu şimdi elime alasım gelmiyorBi çözüm bulabilirsen bana da söyle
Neden uyuyup dinlenmiyorsun kiBy geceden istediğim verimi alamadım ama gece daha bitmedi sonuçta
Oğlumu uyuttum
Oturma odasını tıpladım
Bulaşık m. Boşalttım
Kirlileri koyarken mideme sancı girdi ama ayakta duramadım
Biraz uzandım şimdi kalkıyorum tekrat
Buaralar benim de aklımda yapmayı düşünüyorum aslında. Çünkü aklım sebze çorbası gibi.Not tutmak bana iyi geliyordu şimdi elime alasım gelmiyor
Yazdıkça daha güzel yapıyorum kafamdakileri
Çünkü kafamda kurduklarımı yapamadım yapamadıkça modum düştüNeden uyuyup dinlenmiyorsun ki
Bilmiyorum bonusum buaralar herşeyi, bütün duyguları uçlarda yaşıyorum sanki.
Bişeylere karar vermem gerekiyormuş ama veremiyormuşum gibi,
Bişeyleri düzgün yapmaya çalışıyormuşum da hep yanlış yapıyormuşum gibi,
Herşeye yetişmeye çalışıyormuşum ama hiçbirşeye yetişemiyormuşum gibi,
Bana ihtiyacı olanlar varmış da ben kimseye yetemiyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
Benim de aklımda yapmayı düşünüp yapamadığım ve yapmadıkça da beni deli eden şeyler varÇünkü kafamda kurduklarımı yapamadım yapamadıkça modum düştü
Modum düştükçe moralim bozuldu
Moralim bozulunca saldım
Benzer bende yaşadım biraz ağladım hafifledim gönül. Olduğu kadar yapalımÇünkü kafamda kurduklarımı yapamadım yapamadıkça mıdum düştü
Mıdum düştükçe moralim bozuldu
Moralim bozulunca saldım
Yine ağlattın beni bonusum çok haklısın sağlam kafayla yazdıklarını düşüneceğim .Bırak kimseye yetişme limonsuzum o hissettiğin kendinsin. O kadar çok anne eş oluyor ki kadın kendini unutuyor.
Biraz maneviyata yönel kendi içinde kuzum bu sadece dini olarak değil sakin kalmak kendinle kalmak gibi her türlü.
Bunu çoğu zaman bende yaşıyorum
Benim de aklımda yapmayı düşünüp yapamadığım ve yapmadıkça da beni deli eden şeyler var
Benimde biraz ağlamaya ihtiyacım var ama nedense olmuyor bu ara gelince geri gidiyorBenzer bende yaşadım biraz ağladım hafifledim gönül. Olduğu kadar yapalım
Herşey bizim elimizde istersek herşeyi başarırız Allahın izni ileBenim de aklımda yapmayı düşünüp yapamadığım ve yapmadıkça da beni deli eden şeyler var
Ağla canım oda bir temizlik ne kadar gelirse o kadar ağlaYine ağlattın beni bonusum çok haklısın sağlam kafayla yazdıklarını düşüneceğim .
Bonus yaaa iyi ki varsınAllah sen bilirsin 2025 in ilk negatifleri