- 2 Ağustos 2013
- 35.370
- 108.078
- 798
Yani ben dışında domoldan memnun olmayan yok mesela burda da herkes öneriyor. Ama yok yani ben kalmadım. Senin pembe mavilerden memnun olmadığın gibiAhhh ah
Anaaaa domol u da ablamlar önerdi diye alacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ben dışında domoldan memnun olmayan yok mesela burda da herkes öneriyor. Ama yok yani ben kalmadım. Senin pembe mavilerden memnun olmadığın gibiAhhh ah
Anaaaa domol u da ablamlar önerdi diye alacaktım
Ben sizin yazınıza karşı bunu yazdım.buarada bunların çoğunu yaptığım da oldu, yapmadığım da...
42 yaşındayım
anne değilim, ondan mı bilinçli değilim, ya da anne olsam bu kafa ile bilinçli çocuklar yetiştirmemiş mi olacaktım yani...
hani herkesin hassasiyetleri vardır ya, kimin dini kiminin siyasi kiminin de annelik-babalık gibi... ben kimseyi kırmadan asla da eleştirmeden ve kınar gibi yorum yapmadım, burdaki kimseye dair böyle bir cümlem olmadı bu zamana kadar, yılbaşı mesajım da dahil. ama mevzu bilinçli anne-baba olmaya gitmemeli bence, erken menopozu yıllardır yaşayan ve anne olamamış bir kadının da bu cümleye karşı hassasiyeti vardır değil mi....
neyse... ne dinle ne siyasetle ne annelikle ne koca ile ne para ile ne eğitimle ne kariyer ile... hiçbiri ile övünmedim, en büyük gücüm ya da başarım olarak da görmedim, görmem de ben....
Ben de geliyorum mutfağa tavıklı pattes yapalım benceYemekleri yapmaya geçiyorum hemen
Günün menüsü
Tavuklu bişey ne yapsam karat veremedim daha
Çorba
Bulgur pilavı salata
Olur sen fırına mı atıcanBen de geliyorum mutfağa tavıklı pattes yapalım bence
İşteyim İşteyim İşteeeeee çalışıyorummmKızlar ben geldim napoyorsunuz
Yaa abla Allah kolaylık versin oruçlu musun pekiİşteyim İşteyim İşteeeeee çalışıyorummm
Aminnn cümlemizeYaa abla Allah kolaylık versin oruçlu musun peki
Yok tencere tavıkları gavırıp pattisi de gavırabilirsin kızartmaya alternatifOlur sen fırına mı atıcan
Ben tencere yemeği düşündüm
Böyle küp patatesli önden bi azıcık kızartırım belkimm
Benimde bugün denk gelemedi ama inşallah yarından cumaya istiyorumAminnn cümlemize
Yok değilim yoğunum diye cesaret edemedim
Tamam olur şuan herşeyi kabul ederimYok tencere tavıkları gavırıp pattisi de gavırabilirsin kızartmaya alternatif
Bende çalıştım bugün, yarın tatilİşteyim İşteyim İşteeeeee çalışıyorummm
Ben çay içiyorum yorgunluk sonrası dinlenmecelerKızlar ben geldim napoyorsunuz
Tamam olur şuan herşeyi kabul ederim
Namaz kılıp gireyim mutfağa
Çorba ne yapalım