• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahhaha saklıyo muyum ben sanki söylerim nolcak😂

Benimde alerjim var suan ne durumda bilmiyorum tekrar baktırmak lazım. Bide gül hastalıgı var burun ve burun cevremde metenin hamileliginde oldu ne alakaysa

Oo hemde ne kokuydu yaktı bogazımı🫠
Bana alejimde ne doktara gittim ne öğrendim sadece bir ezacıdan duydum sakin ilaç kullanma öteler dedi bırak zamanla bağışıklık kazanırsın demişti
Şimdi çocuklarım 3 alejik onlar tıkandıkça küçükler dayanamazlar birde haliyle direk bronjite cevirir diye meçbur kullandım onlar alerji dönemlerini ilaçsız atlatamıyorlar 😔

Bana alejimde ne doktara gittim ne öğrendim sadece bir ezacıdan duydum sakin ilaç kullanma öteler dedi bırak zamanla bağışıklık kazanırsın demişti
Şimdi çocuklarım 3 alejik onlar tıkandıkça küçükler dayanamazlar birde haliyle direk bronjite cevirir diye meçbur kullandım onlar alerji dönemlerini ilaçsız atlatamıyorlar 😔
Bende ardaya kullanıyorum mecbur hemen öksürüge sebep oluyo ama azaltmıstım her gün vermiyorum 2 günde bazen 3 günde bi

Sende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz

Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina

gerci bizede kızıyor oldun şimdi

Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi

sanırım bir yanlış anlama var.

ben zaten gelip yorum bile yazmadım bu zamana kadar, bir uğrayıp çıkıyor gibiyim. ne okudum, ne yorum yaptım . nasıl kızmış olabilirim yazdıklarınıza ?? yazdıklarınızdan bile haberim yok. tesadüfen tek bir mesaj gördüm, yorum yaptım ve kızmak falan değil. zaten kimsenin burda kimseye kızmaya hakkı yok. doğru bulmayabiliriz, belki kendimize göre yorum da yapabiliriz, ama kızmak nedir, hakkımız yok ki birbirimize karşı. çünkü burda birbirinden farklı insanlar olarak, vakit geçiren insanlarız. kendi hayat görüşümüze göre burda tepkiler verecek olsak, işin içinden çıkamayız, sağlıklı ve keyifli bir iletişim dahi kuramayız. ben de bunu şahsen istemem

Tamamda guzum o karıştırdığın şeyler bogazını mahveder başına iş alma düzel önce
Normal zamadada karıştıma ayrıca
Yapmıyorum iş bıraktım kızmayın😬
Dayana bilseler 😔ben kullanmadan atlattım
bizde çocuklarda kullandık 😔
Bi gün önce ne kadar cok öksürdüyse sabah karnım acıyo diyodu dokununca cok acıyo dedi imkansız ilaçsız zaten dogru düzgün beslenmiyo ki

Sende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz

Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina

gerci bizede kızıyor oldun şimdi

Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi
devam edecek olursam, evet taksiciye de kızdım, ama 70 yaşında ve sabahın köründe ekmeğinin peşinde olan biri olduğu için kırmak da istemedim, %100 haklı olsaydım dahi yapmazdım bu sebeplerden dolayı. ha hakaret falan olsaydı, bunları da dikkate almazdım, o da bir gerçek. çünkü eleştirmek ya da doğru bulmamak başka, hakaret etmek başka. buna, kimsenin hakkı olamaz.

ben size kızmadım, fikirlerinizi ve yaşam tarzınızı dahi iyi bilmiyorum, biliyor olsaydım da kızma hakkım yoktu, diğer mesajımda yaptığımız açıklamalarım geçerli.

Ben yeni geldim eve eşim rahatsızdı tekrar gittik. Bir burun kanaması bazen her şeyi durdurabiliyor Allah beterinden korusun.

İşler beni bekliyor kahve de içtim acil başlamam lazım
Omuzum bazen hiç ağrımıyor bazen de kıpırdatamıyorum ya var bişey de inş fırsat olunca gidicem
Çok geçmiş olsun bonusum acil şifalar versin RABBİM

Ay limonsuz sen ben kadersiisiz boşver 😀
Ahhh ah 🤦🏼‍♀️🥹
Benimki de şahsen öyle domol mesela iyi diyor herkes ama benim fırında asla işe yaramadı. Ta ilk evlendiğimde almıştım domolu o zamanlar sıkıyordum köpüğü bana mısın demiyordu. Bide her fırın yemeğinden sonra silerim bekletmem yani
Anaaaa domol u da ablamlar önerdi diye alacaktım 🫣🤣

Bu saydıklarınızın hiç birini yapmamış olmanın mutluluğunu yaşadım şuan 🥰
Belki son dönemde yılbaşına dünşamnlık değil de bilinçli anne babalar çoğalmıştır🌸
buarada bunların çoğunu yaptığım da oldu, yapmadığım da...

42 yaşındayım

anne değilim, ondan mı bilinçli değilim, ya da anne olsam bu kafa ile bilinçli çocuklar yetiştirmemiş mi olacaktım yani...

hani herkesin hassasiyetleri vardır ya, kimin dini kiminin siyasi kiminin de annelik-babalık gibi... ben kimseyi kırmadan asla da eleştirmeden ve kınar gibi yorum yapmadım, burdaki kimseye dair böyle bir cümlem olmadı bu zamana kadar, yılbaşı mesajım da dahil. ama mevzu bilinçli anne-baba olmaya gitmemeli bence, erken menopozu yıllardır yaşayan ve anne olamamış bir kadının da bu cümleye karşı hassasiyeti vardır değil mi....

neyse... ne dinle ne siyasetle ne annelikle ne koca ile ne para ile ne eğitimle ne kariyer ile... hiçbiri ile övünmedim, en büyük gücüm ya da başarım olarak da görmedim, görmem de ben....

Beni ilgilendirmez diye bişey yok diye düşünüyorum pare haksız mıyım. Boynumuzun borcudur ama bir söylersin anlayan anlar öyle değil mi
buarada evet ben de çok şey anladım

o yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu zamana kadar okumuş cevap vermiş olduğunuz, zaman ayırdığınız mesajlarım oldu. bu sebeple teşekkür ederim.

bebek bekleyenler sağlıcakla kucagına alsın, evladı olanlar saglıcakla buyutsun, hastası olan -hasta olan herkes şifasına kavuşsun inşallah. hem bireysel hem ülke ve hatta tüm dünya için daha güzel günler görmek nasip olur inşallah

dualarınız, dilekleriniz olsun inşallah.

ben ayrılıyorum arkadaşlar, kendinize iyi bakın... sağlıcakla kalın....

🔺️Bugün fizik erken bitti hasta ve çalışanların çoğu yoktu hareketleri de az yaptılar keşke giymeseydik

🔺️Erken geldik koştur koştur ev işlerine daldım

🔺️Evleri havalanırdım
🔺️fiziğe gitmeden çamaşır makinesini calistirmistim

🔺️Onları çamaşırliga serdım önce balkonu süpürüp sildim

🔺️Mutfağı topladım

🔺️Arada buraya bakıp okudum yazdım 🤣🤣🤣🤣

🔺️Oturma odası solan antre süpürdüm sildim tozlarını aldım

🔺️Banyo wc temizledim

🔺️Sonra bir duş

🔺️Bizimkilerin öğle yemeğini hazırlıyorum akşama yemek yok

🔺️Sonra si ikindi okunucak namaz kılıp aldığım cüzlerim var onları okuyacam inşallah

🔺👍Ha öncesi recep ayi dua listesini duzleyecem niyetler falan

🙄🤔Akşama ne yapsam acaba fikri olan varmı kim ne pişirdi

Bonusun dediği gibi burası bize aradaşımızın emaneti
Herkese açık bir platforum dileyen istediğini yaşar istediğini yapar yargı Allah a mahsudur
Gönlümüz herkese açık herkesede yer var
Konunu amacını aşan her konudan uzak dursak belki bir birimizi anlamada daha anlaşılır oluruz
Sonuçta biribirimiz mimik ifadelereni görmeden yazıyoruz iletişime geçiyoruz tam olarak yaşam tarzlarını bilmiyoruz onun için herkese saygı duyulmasını istiyorum...

Back
X