Paremm profilimi aktif kullanmıyorum. Kullananlara lüzumsuz yorum yapmıyorum. Bi zahmet bana da kimse lüzumsuz yorum yapmasın
Sana değil kuzum bana şimdi yılbaşı şeyine niye paylaştınız vay efendimParemm profilimi aktif kullanmıyorum. Kullananlara lüzumsuz yorum yapmıyorum. Bi zahmet bana da kimse lüzumsuz yorum yapmasın
Göz ardı etsinlerSana değil kuzum bana şimdi yılbaşı şeyine niye paylaştınız vay efendimderler diye
Sana da laf etmesinler kimseye de o ayrı
çok şükür sevindim canımIyiyim sağol Filiz
aman ben de gıcık oldum, yaşlı taksi abi sabah diyor ki, yılbaşı gavur işi.Göz ardı etsinler
Laf edeceklerine
Afiyet olsun güzel olmuş
aman ben de gıcık oldum, yaşlı taksi abi sabah diyor ki, yılbaşı gavur işi.
ha herkes kop kop eğlenebilinir, alkol da alabilir beni ilgilendirmez ben kendi doğrularımdan , zevklerimden, günahımdan sorumluyum
ama cocuklugumuzdan beri aılecek toplanıp tombala oynamadık mi, tv ızlemedık mi sank, son dönemde yılbaşı düşmanı oldu bazı kesimler. kaldı ki, ben de ailem gelecek diye arkadaşımla konuşurken, bana yorum yapıyor adam ya.
Bu saydıklarınızın hiç birini yapmamış olmanın mutluluğunu yaşadım şuanaman ben de gıcık oldum, yaşlı taksi abi sabah diyor ki, yılbaşı gavur işi.
ha herkes kop kop eğlenebilinir, alkol da alabilir beni ilgilendirmez ben kendi doğrularımdan , zevklerimden, günahımdan sorumluyum
ama cocuklugumuzdan beri aılecek toplanıp tombala oynamadık mi, tv ızlemedık mi sank, son dönemde yılbaşı düşmanı oldu bazı kesimler. kaldı ki, ben de ailem gelecek diye arkadaşımla konuşurken, bana yorum yapıyor adam ya.
Beni ilgilendirmez diye bişey yok diye düşünüyorum pare haksız mıyım. Boynumuzun borcudur ama bir söylersin anlayan anlar öyle değil miSende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz
Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina
gerci bizede kızıyor oldun şimdi
Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi
Bana göre de bu yıl aşırı normalleşmiş geliyor insanlarSende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz
Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina
gerci bizede kızıyor oldun şimdi
Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi
Heveslendirilmezse heveslenmezler :))Bana göre de bu yıl aşırı normalleşmiş geliyor insanlar
Geçen tesettürlü bir bayanın çam ağacı süslediğini gördüm şöyle bir başlık atmış "ağaç süsledik diye dinden çıkmayız"
Çocuklarımız hevesini almasın mı ?
Aslında kendi isteklerini çocukların hevesi olarak yaşıyorlarHeveslendirilmezse heveslenmezler :))
Yok valla ben soru sordum sadeceCanım arkadaşlarım burası arkadaşımızdan emanet devam ettirdiğimiz topiğimiz.
Hiç bir olumsuzluğa yer yok kimse kimseyi yargılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?