Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bulursan bana da link ver parem
25 binin altında yok
Greenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma Süresi
Benimki bu kızlar 2 sene olacak kullanılı 2 bucuk bine almıstık sanırım. Her gün bunla süpürüyorum. Elektirikki süpürgeyi 2 haftda bi acıyorum hatta 2 3 ay acmadıgım bile oluyo dysonla farkı illaki vardır ama süpürünce ev tertemiz oluyo

Dysonla farkı illaki vardır mı sjsjsj

Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorum

Valla bende işe yaramadı hiç bi dene istersen yine de ama sirke yanıyor yani bu yağ değil asla

Bende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyor

Ay gönülüm 3 bin 5 bin mi kaldı

Çok daha pahalı netten baktım 12 bin 15 bin en ucuz olanlar dyson 34 bine kadar modelleri var

Benim ki uygun ve çekimi iyi olsun
Evet 12 bin olmuş 12 bim etmez canım buna vereceğine başka modelleri düşünebilirsin

Bende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyor
Bir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya marketten
Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorum

Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun

Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide

Serocum begenmesede benim isimi görüyo bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldi

Serocum begenmesede benim isimi görüyo bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldi
Ay banada maraton benim elimi belimi kolumu kanadimi resmen bitiriyor tam eziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…