Slm kizlarrr , bayadir giremiyodummm hepiniz iyisiniz inslalahh ... Benim sormak istedigimm 28 gnde bir adet olsn biriyken bebek isteyeli 5 ay oldu ama adetimde düzensizlestii nedennnnn ??? 28 günden 30 a cikti son 3 ayy .. Bu ayda adet görmedimmm subatta .. 25 ocak adet tarihim , subatin 25 inde adet sancilarim oldu fakat olmadimm .. Buqün oldumm .. Periyodumm 35-36 ya uzadi ilk kezzz sebebi ne olabilirrr ? Iyiyemi yormaliyimmmmmm ??? Kafayi yicemmmm bebekk istiommmmm bebekkkkk uffff((
mrb canım ben 9 aylık evlıyım bekarken duzenlı olan adetlerim evlenince 35 gune 40 güne cıktı korunmuyoruz bızde adetlerım he gecıktıgınde umutlanıyodum ama sonuc negatif gıttım doktora psikolojok olur dedı inanamadım bır ay olur ıkı ay olurda 6 aydamı olur dedım kendı kendıme o ay yumurta takıbı yaptırdım yumurtalar yeterı kadar buyumuyormus yanı zaten gebelık olusmazmıs benım hakkaten psikolojikmiş yumurtaların buyumedıını ogrendıgım ay gununde gedı adetım ılaca basladım bu ay klomen kullanıyorum ılk ayım bu ınsallah olur bu ay. yanı canm uzatmayayım bı doktora gorun ıstersen ve psikolojık olabılır gecıkmesı bu ay gebeyım bu ay gebeyım dıye dıye psikolojık olarak gecıkıyo demekkı
sen ne kadarlık evlıydin canım?Ewet psikolojik oldugunu sölediler canimm insallah kavusuruz bebislerimize ... Ben Almanyada yasiyorum daha 2 gün oldu geleli türkiyedeydim canimm o yüzden pek bi beklentim olmadi benim hamilelik icin aslinda ... Burdada doktora gittim bi problem yok dedi .. Ayrica burdakilerden haric türkiyedede gittim ultrasonla karnimdan bakti bisi yok düzgün dedi ... Herhangi bi problemim olsa yumurtlamama falan gibi ultrasonla üstten de bakilsa görülür dimi ? Alttan muayenenede oldum 3 ay öncr falan öle bisiyim olsa görülürmüüü ? Acaba bi sorunum mu varrrr kafam karisik doktora bile güvenemiyommm
sen ne kadarlık evlıydin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?