- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
-
Doktora gitmediniz mi?
Bende düzenli adet gördüğüm halde, yumurta tembelliği vardı.
Hormon tahlilin varsa LH'ı FSH'a böl. 1,5'tan büyük çıkarsa pko görünümü var demektir. Pkonun kendisinin olup olmadığını öğrenmek için ultrasonla muayene olmak gerekir. Ama 2 önemli belirtiden biri var sende.Merhaba oncelikle llah herkesin derdine derman versin bebek isteyenlerin kucagini bi an önce doldursun bende bisey sormak istiyorum 9 aylik evliyim hic korunmadik duzenli iliski yasayan çiftiz yumurtlama günlerini hesaplayarak deniyoruz adetlerim düzenli hic sasmaz ama asiri tüylenmem var sizce pcoslu olabilirmiyim
Cnm adetinin 12. 14. Günlerinde doktora gitceksin. Yani yumurtanın catlamaya yakın. Ve ultrasonda baktı doktor. Mesela yumurta belli büyüklüğe gelmesi lazım 14-18 mm ama benim yumurtam 7 mm di yani yarı yarıya. Ondan tembellik vardı.bunun bende olduğundan şüpheleniyorum
nasıl ankaşıldı sizin?
3 ay önce kist aldırdım ondan önceki hormon testleri hep normAldi. Ameliyattan sonra ilk kez yumurtalıkları görebildik dr pko görüntüsü var dedi ama her hangi bir şikayetim de yok.
Yumurtlama olmadan adet olunmaz, e düzenli adet oluyorsak yumurtlama da nomaldir diye düşünüyorum..
Bu ay dra gitmeyi düşünüyorum ama olumsuz bişey duymaktan da korkuyorum
Cnm her adet görmek yumurtlamak anlamına gelmiyor maalesef3 ay önce kist aldırdım ondan önceki hormon testleri hep normAldi. Ameliyattan sonra ilk kez yumurtalıkları görebildik dr pko görüntüsü var dedi ama her hangi bir şikayetim de yok.
Yumurtlama olmadan adet olunmaz, e düzenli adet oluyorsak yumurtlama da nomaldir diye düşünüyorum..
Bu ay dra gitmeyi düşünüyorum ama olumsuz bişey duymaktan da korkuyorum
Cnm ben ovulasyon testi ile anlıyorum. Aynen hamilelik testi gibi. İnternetten sipariş ettim. Hatta bugün yaptım, 17. Gün ve hala yumurta gelismemis.Yumurladigimizi nasil anlariz kesin olarak
Test mit? Evet her gün yapmak lazım, yumurta atlamasına yakin. Cnm tabiki herkeste farklı. Kendimden örnek vereyim, 6 sene çocuk sahibi olamadık.Her gün tekrarlaniyo mu surekli kasık agrim var bu belirti olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?