- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
İnşlh cnm da okuyan yok dahaAksama kadar biter bence
Aminnn eli ayağı düzgün salih bir oğluşum olur inşllh ve en yakın zamanda da düzelirim inşlh
Aminn çok sağol bakalım bu ay gidince ne diyecek inşlh güzel haberi alınca sizlerle paylaşırım rabbim inşllh edilen dualrı kabul ederİnşallah Allah gönlüne göre versinsana da sağlık şifa gani gani gelsin
Akşam olsun hele çalışanlar felan vardır ona göre sayı toplanır eksik kalanı okuruz Allahın izni ileİnşlh cnm da okuyan yok daha
İnşlh cnm inşlh bu akşam bitse hemen yeni arkadaş için başlarız rabbim inşşlh hemizin dileklerini niyetlerini kabul ederAkşam olsun hele çalışanlar felan vardır ona göre sayı toplanır eksik kalanı okuruz Allahın izni ile
Aksamdan aksama yeni kisiye gecioruz zaten, tamamlanir yani.Tamm cnm okudum da zaten bugün bitmez gibi görünüyor bitseydi hemen yeni arkadaş için başlardık
Abdest alıp okuyorum hemenzey_nep arkadaş için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen gün içinde bildirim yapın şuanda toplam okunan 24 arkadaşlar fazla okuyabilen okursa ancak tamamlancak.
S Sabr-Sukur-Dua
@Aktif Lora
@Gokyuzummm
@kavs-i kuzah
@Merayyy
@YaKaMoZz-z
askrhpozitif
@poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
@Negoo
@Yarimm66
2 tane okudum daha okursam yazarım yine ınsallahzey_nep arkadaş için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen gün içinde bildirim yapın şuanda toplam okunan 24 arkadaşlar fazla okuyabilen okursa ancak tamamlancak.
S Sabr-Sukur-Dua
@Aktif Lora
@Gokyuzummm
@kavs-i kuzah
@Merayyy
@YaKaMoZz-z
askrhpozitif
@poncikbirgelincik
Tenceresiz kaldim anne
@Negoo
@Yarimm66
canım sen stres yapma hep böyle okunuyor gece 12 de diyoruz ama daha geceye kalmadan bitiyorTamm cnm okudum da zaten bugün bitmez gibi görünüyor bitseydi hemen yeni arkadaş için başlardık
tamam canım okuyunca yazarsınAbdest alıp okuyorum hemen
bugün akşama kadar bitiricez canım nasip olursa inşallahMazeretim bitti suresi ne kadardi bugun bitiyor mu? Şimdilik 2 tane alayim okuyabilirsem tekrar yazarim
tamam canım yazıyorum2 tane okudum daha okursam yazarım yine ınsallah
Aminnn allah tazı olsunAksamdan aksama yeni kisiye gecioruz zaten, tamamlanir yani.
2 tane okudum Allah kabul etsin
Hg canm seve seve okurum senin için rabbim kucağını boş bırakmasın inşlh hayırlı bir evlat sahibi olursun senide listeye ekler arkadaşbende katılmak istiyorum anne olmak için niyet ediyorum
Allah razı olsun inşlh kabul olurAllah razı olsun hoşbuldum canım. bende sizler için okuyacağım eve gidince 2 tane okurum
ekliyorum canım senide listeye hergün 1 kişiye akşama kadar okuyoruz akşamları sayı tamamlanınca yeni kişiye geçiyoruzbende katılmak istiyorum anne olmak için niyet ediyorum
sana 2 tane yazıyorum ozmn bugün içinAllah razı olsun hoşbuldum canım. bende sizler için okuyacağım eve gidince 2 tane okurum
Hoşgeldin canım niyetlerimiz aynıymış durum yazına bakınca sanırım derdimiz de aynı Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahbende katılmak istiyorum anne olmak için niyet ediyorum