- 11 Nisan 2007
- 83.261
- 483.322
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Canım banada 3tane yaz akşama kadar okurum allahın izniylekaç oldu eksiğimiz ne kadar acaba
zey_nep arkadaşımızın niyeti için bende okudum 1 tane
mutlulukbenihicbirakma bildirimler gelmiyor canım en azından günde 1 sefer sıranın kimde olduğuna dair gelirse her sayfayı okuyamayan onu direk görmüş olur.
Okuyan dua eden herkesten allah razı olsun rabbim kabul eder inşşlhGün boyu herkes okur merak etme ☺
canım şuan daha 19 tane okundu ama arkadaşlar okudukça yazar gün içinde akşama tamamlanır Allahın izniyle sen gönlünü ferah tutCanım banada 3tane yaz akşama kadar okurum allahın izniylekaç oldu eksiğimiz ne kadar acaba
Ewet cnm ben başlarım okumaya allahın izniyle fazlada okursam haber veririmcanım şuan daha 19 tane okundu ama arkadaşlar okudukça yazar gün içinde akşama tamamlanır Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut
senin için de 3 tane yazdım buarada
24 olmuş inşşlh tamamlanır cnm bir tane daha oluyorum 25 olsun
Tamm cnm okudum da zaten bugün bitmez gibi görünüyor bitseydi hemen yeni arkadaş için başlardıktamam canım toplam 4 yazıyorum sana
Aksama kadar biter benceTamm cnm okudum da zaten bugün bitmez gibi görünüyor bitseydi hemen yeni arkadaş için başlardık