- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Cnm benide eklermisinzEvet canım bugün 2. Kişideyiz okuyunca yazarsan sevinirim
Ekledim canım okuyunca yazarsınCnm benide eklermisinz
Dunki arkadaşa da okuyayım mi?sayfanin tamamına bakma imkanın olmadıEvet canım bugün 2. Kişideyiz okuyunca yazarsan sevinirim
Yok canım dünkü sayı tamamlandı fazla okuyabileceksen bugüne okuyabilirsinDunki arkadaşa da okuyayım mi?sayfanin tamamına bakma imkanın olmadı
Merhaba bişey sorcam bildirim yapmak nedir1 tane aldım,bugün okur bildirim yaparım
Evet evet canımMerhaba bişey sorcam bildirim yapmak nediryani okuyunca buraya yazıyoruz dimi
Aldığımı okudum,duasını yaptım.Allah kabul etsin1 tane aldım,bugün okur bildirim yaparım
Arkadaş cevap vermiş,evetMerhaba bişey sorcam bildirim yapmak nediryani okuyunca buraya yazıyoruz dimi
BugünBirazdan okuyacağım ben inşallahilk sayfadaki sıraya göre mi niyetlenecegiz :))
Allah kabul etsin 1 tane okudunuz değil mi?Oludum teslim ettim rabbim kabul eder inşşlh mübarek 3aylardayız eksik olursa haber verin arkadaşlar ben yine okurum çünkü okuyunca rahtlıyorum
şuan toplam 24 okunmuş oldu, 17 tane eksik var bildirim yapmayanlarda var adetli olanlarda eğer seni zorlamadan okuyabilirsen eklerimKaç eksik var ?
Birazdan okuyacağım ben inşallahilk sayfadaki sıraya göre mi niyetlenecegiz :))
Tamam canım inşallah okuyunca tekrar bildiririmAllah kabul etsin 1 tane okudunuz değil mi?
şuan toplam 24 okunmuş oldu, 17 tane eksik var bildirim yapmayanlarda var adetli olanlarda eğer seni zorlamadan okuyabilirsen eklerim
İlk sayfayı henüz güncellemedim yani bugün eklenenler var sizde dahil ama sıra o şekilde gidiyor 2. kişidemutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ