Düzenli 41 Yasin okumak için 41 dua kardeşi arıyorum

Isim olarak mi niyet edecegiz. Buradan dualasak okuyanlarda okuyup hediye etsek mi.

olur nasıl isterseniz ben genelde isim belli olmadığında mesela orjinal19 arkadaşımın gönlünün muradı neyse onun için hayırlı olacak şekilde nasip et Allahım diye dua ediyorum

Son düzenleme:
olur nasıl isterseniz ben genelde isim belli olmadığında mesela orjinal19 arkadaşımın gönlünün muradı neyse onun için hayırlı olacak şekilde nasip diye dua ediyorum

canım ilk kişinin sayısı tamamlandı, listede ikinci kişiye geçtim 4 tane ona alayım olur mu niyetinizi ona göre ederseniz sevinirim
Birde namazdan bahdetmissiniz. O nasil oluyor. Pek anlayamadim

.
Duasini yazmiomusun canim?

duasını sonradan söyledide burda arkadaşlar okursa yeni kişiye göre okusun diye hemen listeyi yazdım canım güncellemesi geçmiş ama şimdi yazarım duasını
Tm canim.
Bi msjda ornek icin adina niyet ediyorum fln yazmissin acaba duasini paylasmak istemedi mi die dusundum

mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ dileği;

Ailesine kendisine yavrularına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler, annemizin hayırlısıyla şifa bulması ve özellikle eşinin hayırlısıyla alkolü bırakıp hidayete ermesi.

okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

mutlulukbenihicbirakma canım ben 1 Yasin okudum gün içinde bi tane daha okuyacağım beni 2 say. Annene şifa versin Rabbim hem onun hem de kardeşinin eşi alkolü bıraksın diye öyle içten niyet ettim ki..benim eşim de çok alkol kullanırdı bıraktı çok şükür hep dua ederdim bıraksın diye Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…