- 12 Ocak 2019
- 2.843
- 6.392
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Olur tabii, nasıl uygun görürsen.canım ilk kişinin sayısı tamamlandı, listede ikinci kişiye geçtim 4 tane ona alayım olur mu niyetinizi ona göre ederseniz sevinirim
Isim olarak mi niyet edecegiz. Buradan dualasak okuyanlarda okuyup hediye etsek mi.canım ilk kişinin sayısı tamamlandı, listede ikinci kişiye geçtim 4 tane ona alayım olur mu niyetinizi ona göre ederseniz sevinirim
Isim olarak mi niyet edecegiz. Buradan dualasak okuyanlarda okuyup hediye etsek mi.
ekledim Allah kabul etsinOlur tabii, nasıl uygun görürsen.
olur nasıl isterseniz ben genelde isim belli olmadığında mesela orjinal19 arkadaşımın gönlünün muradı neyse onun için hayırlı olacak şekilde nasip diye dua ediyorum
Birde namazdan bahdetmissiniz. O nasil oluyor. Pek anlayamadimcanım ilk kişinin sayısı tamamlandı, listede ikinci kişiye geçtim 4 tane ona alayım olur mu niyetinizi ona göre ederseniz sevinirim
sıra bize gelince okuma başlamadan önce 2 rekat hacet namazı kılıp o şekilde başlıyoruz canımBirde namazdan bahdetmissiniz. O nasil oluyor. Pek anlayamadim
Tamamdir simdi anladim.Allahim herkesin dualarini kabul eylesin.iki cihanda da saadet icinde yasamayi nasip etsin.sıra bize gelince okuma başlamadan önce 2 rekat hacet namazı kılıp o şekilde başlıyoruz canım
Aminn canımm cümlemize inşallahTamamdir simdi anladim.Allahim herkesin dualarini kabul eylesin.iki cihanda da saadet icinde yasamayi nasip etsin.
Duasini yazmiomusun canim?ARKADAŞLAR İLK KİŞİMİZİN SAYISI TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KABUL ETSİN
Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Listede 2.kişiye geçiyoruzmutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ ( son okuma 02.03,2021 saat 23,59)
Arkadaşlar yarın gün içinde bildirim yapmasamda lütfen okuyunca buraya yazın 1 günlük olduğu için takip zor oluyor,
41 YASİN SURESİ LİSTEMİZ
1-mutlulukbenihicbirakma ANNESİ
2-mutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ
3-mutlulukbenihicbirakma
4- S Sabr-Sukur-Dua
5- @SoLeiL12
6- @Aktif Lora
7- @Gokyuzummm
8- @Queen21
9- @Sonbahar12345
10-burcusami
11- @humanbeings
12-orjinal19
13-kavs-i kuzah
14-kavs-i kuzah ANNESİ
15- @rana20
16- @hurgenaral
17- @Bonus
18-Merayyy
19- @H M
20- @Tosun Pasa
21- @YaKaMoZz-z
22- @Sadelikherseydir
23- @_Reyyan
24- @askrhpozitif
25- @goah
26- @28mn
27- @morkagit
28-poncikbirgelincik
Hoşbuldum teşekkürlercanım tamamlandı sayılır son 1 tane okuyan olmazsa ben okurum bekleme nedenim belki 1 nefes fazla girer diye
ekledim canım hoşgeldin
duasını sonradan söyledide burda arkadaşlar okursa yeni kişiye göre okusun diye hemen listeyi yazdım canım güncellemesi geçmiş ama şimdi yazarım duasını.
Duasini yazmiomusun canim?
Tm canim.duasını sonradan söyledide burda arkadaşlar okursa yeni kişiye göre okusun diye hemen listeyi yazdım canım güncellemesi geçmiş ama şimdi yazarım duasını
Tm canim.
Bi msjda ornek icin adina niyet ediyorum fln yazmissin acaba duasini paylasmak istemedi mi die dusundum
Aminnmutlulukbenihicbirakma KARDEŞİ dileği;
Ailesine kendisine yavrularına hayırlı,sağlıklı uzun ömürler, annemizin hayırlısıyla şifa bulması ve özellikle eşinin hayırlısıyla alkolü bırakıp hidayete ermesi.
okuyan, dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bende merak ediyorum mesajları tam okuyamadımHergün 1 yasin okuyup kişi icin niyet mi ediyoruz nasıl oluyor bilgilendirirmisiniz