meraba arkadaslar..4 bucuk aylık bebeğim var..kendi kendine uyuyan oynayan bebeğim gitti,son 10 gündür sürekli ağlayan mızmız halleri gün içinde yarımşar saatlik uyku periyotları cok emmek istemiyor illaki sallanarak uyumak istiyor.artık ne yapacağımı şaşırdım.ya kendi sesini keşfediyor ya da bağırma ve çığlık atmayı huy yaptı..benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar öneriniz varmı bi çözüm bulabildinizmii lütfen yardımm edinn...
Benim kızım 11 aylık gerçekten huyları sürekli dğeişiyor.O bize değil biz ona ayak uyduruyoruz mecbur.Çözüm sadece sabredip sürekli onu kendi haline bırakmak.Yorulmayı,uykusuzluğu düşünmemek.Ozman daha çok kafamız rahat oluyor inanın ki.Onunla bol bol oynayın.Bu onun gelişimi açısından çok önemli.Ayrıca şükür sağlıkları yerinde de gülüp oyunuyorlar.
arkadaslar huzursuzluklarına dayanamadım ve doktora götürdüm bağırsaklarında mikrop varmış sebepsiz çığlıklar ve ilgi isteği ondan dolayıymış..şimdi tedaviye başladık ve ilk günden etkisini görmeye başladım.. bağırmaları boşa değilmişşş