Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebekten bebege degisiyor tabiki canim
ama benim kizimin gece uykusu cok iyiydi. (simdi 7 aylik dislerden dolayi uyumuyor)
2-3 ayindan artik 1 kere uyanmaya baslar.yavas yavas da oturur duzene.haaa benim kizim mama bebegi oldu yani emziriyorsan daha sik uyanir.
bebegine ve senin alistirmana bagli.Ben 2 aylikken gece beslenmesini kestim,yemek icin uyandiginda su verdim geri uyudu,1 hafta sonunda artik gece uyanmamaya basladi.Cok sukur simdi de guzel gece uykusu uyuyor,gece 23-23.30 gibi yatinca sabah 6-7 bazen 8 de uyaniyor.Cok nadir 9 a kadar bile uyudugu oluyor masallah.
benim kızımın 2. ayından 7. ayına kadar çok düzenliydi uykusu, çogunlukla aksam 8de yatar, 1.30 ve 4.30 da uyanırdı emmeye, emerken uyur ve 8de uyanırdı. hatta içinde saat mi var bu çocugun dıye geyık yapardık. taa ki dişler çıkana kadar ilk dişi patlattıktan sonra ohh dedım kurtulduk, artık duzene gırer, 2. diş çıktı. 3. patlıyor derken sımdı 4. patlamak uzere. arkadasımın kızı 15 aylık, gecen konusurken bilmem kacıncı azı dişiin cıkarıyor gene gecelerı huzursuz dedi, umudumu yitirdim :) napalım saglıklı olsunlarda biz sürekli uyanalım..
bebegine ve senin alistirmana bagli.Ben 2 aylikken gece beslenmesini kestim,yemek icin uyandiginda su verdim geri uyudu,1 hafta sonunda artik gece uyanmamaya basladi.Cok sukur simdi de guzel gece uykusu uyuyor,gece 23-23.30 gibi yatinca sabah 6-7 bazen 8 de uyaniyor.Cok nadir 9 a kadar bile uyudugu oluyor masallah.