Çocuk Hastalıkları düzeltilmiş yaşına göre mi güler bebeğim yoksa:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hafif hafif gülümsemiyor mu benimde bebeğim 35 haftalık doğdu yeni kırkı çıktı ama hafif hafif gülümsüyor

istemsiz gülümseme mi yoksa konuştuğunuzda ya ada dokunduğunuzda mı ?benimki daha meleklere gülümsüyor ama heyecanla gözlerine bakıyorum ne zaman gülecek diye

tatlım sıkma canını bu aralar yavaştan başlar heralde. Bende senin gibiydim, oğlum şimdi bir yaşında oldu çok şükür, ama ilk aylar o niye olmadı olacak mı niye olmadı ne zaman olacak diye herşey için kendimi yiyordum:) elinde olmuyor tabi insanın. Ama meraklanma bak daha yeni 2 buçuk aylık olmuş. Ancak 3 aydan sonra senin tepkilerine bilinçli gülmeye başlar bebekler. Biraz zaman geçsin annesine kahkahalar da atacak inşallah:)

9 ağustost doğmaşı gerekirken 3 temmuzda doğdu ve hala gülmüyor bebeğim.benim gibi olan varmı?

bilinçli olarak gülümsemesi için erken annesi benim bebeğimde çok fazla gülümesemezdi ablaları onu guldurmek için yapmadıkları maskaralık kalmıyordu şimdi 2 yasında ve o bizi güldürüyorRabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…