Düzelir mi acaba?

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Arkadaşlar kişilik problemleri kolay aşılır mı acaba? Daha önce yaşayanınız ve çözüm bulanınız varsa yardım bekliyorum.
Sülalecek kendine güvensizlik yaşıyoruz.Bir iş karşısında elim ayağım birbirine dolanıyor.Herkese çok fazla değer veriyorum ve sanki herkes benden akıllıymış gibi düşünüp rahat hareket edemiyorum.Herkes beni izliyormuş gibi geliyor.Çok zor ortama alışabiliyorum.Ama bazende unutuyorum bu takıntıları kimseyi önemsemiyorum işte o anları çok seviyorum...Çok kararsızım,mükemmelliyetçiyim.Çok yoruldum kendimden.
Sizce kaç seansta çözülür.Gerçekten bunalrı yaşamış ve çözmüş kişilerin bilgilerine ve yönlendirmelerine ihtiacım var..

Canim öncelikle Allah yardimcin olsun. Burada insaAllah sana yardimci olabilecek arkadaslar vardir. Ama sen yineden en iyisi bir doktora basvur. Piskiyatriste gidebilirsin mesela yada piskologa. Benide doktorum piskiyatriste gönderdi bazi sorunlarimdan dolayi psikolojik olarak kendimi iyi hissetimyorum. En iyi cözüm direk doktora gitmek olacak sanirim?

Allah yardimcin olsun.

Canım çok tşk ederim.Kesinlikle öyle ama birde buraya bakayım dedim.Ben sizlere sormadan kk'yı araştırmadan bi işe kalkışmıyorum.En güzel bilgiler ve arkadşalıklar burad akeisnlikle.Düzelme şansı nedir diye merak ediyorum açıkçası.
İstanbul anadolu yakasında bu tarz sorunları için gidip memnun kalan arkadaşlara ve doktor isimlerine ihtiyacım var.
İnş arkadaşlar bilgilendirirler beni.
Sanada büyük geçmiş olsun cnaım inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..

bence kendine güvensizliğin neden kaynaklanıyor bunu düşünmelisin önce asıl problem ne zaman basladı bi olaydan mı kaynaklı yoksa ailenin seni yetiştirme şeklinden mi ?

bence kendine güvensizliğin neden kaynaklanıyor bunu düşünmelisin önce asıl problem ne zaman basladı bi olaydan mı kaynaklı yoksa ailenin seni yetiştirme şeklinden mi ?

Canım sülalecek çok fazla saygılı,hoşgörülü,alttan alan insanlarız.Ve ailede de aynı fikir yaygın.
Ama en temel faktör babam.O hiç değişmiyor ,değişmezde .Korkunç bir baskısı var .Hep o haklı ,hep o konuşacak.Bizi ne evde ne de toplum içnde konuşturmuyor.Malesefki böyle bir babam var.Her durumda biz ezildik şimdiye kadar .Haklı olduğumuz hiçbir yerde kendimizi ifade edemedik hep kavgalar gürültüler oldu.Yinede bunlara rağmen söz söyleme hakkımız olmadı.Görünüşte çok iyi bir aileyiz .Herkese karşı gereğinden fazla özverili herkesi konuşturur en saçma fikirlerine onay verir,herkese yardım eder ama konu ailesi olunca tam tersi davranır.Yıllardır sıkıntımız bu..

kendı kendını gelıstırceksın canım o zaman..babana saygını sevgını esırgemıceksın ama toplum dada guclu olmaya calısacaksın...bırkac kez yaptnmı geısı gelır ztn..
bende hıc sevılmem mesela :)) cunku cok dogru sözluyum adam esekse yuzune derım sen eseksın dıe :))

İşte cnm bende öyleyim hep kral çıplak diyorum herkes herşeyi görüyo,biliyo ama kimse dile getirmiyo.Sen söyleyince suçlu sen oluyosun.Kelime oyunlarıyla yaşamayı sevmiyorum açıkçası.Birde insanlar herşeyi yaşayıp geri dönüyor benim öyle dönüşlerim yok silince siliyorum.Yanlış gelen bişey varsa daha fazla katlanamıyorum ne yazık ki...

anladım canım tahmin etmiştim. ister istemez aile içinde yaşanan şeyler dış ortamına da yansır ve bu düzeltilebilir bir şey bunu biliyorum rehberlik ve psikolojik danısmanlık okuyorum ama daha öğrencilik aşamasındayım psikologa kadar gitmeden bi danışmanla görüşerek halledebileceğin bir şey bence çünkü sorunun kaynağını biliyosun depresif kökenli değil + gitmeden de halledebileceğin şeyler . aile içinde bu yine böyle gider çünkü babanın egosu bu ve belli bir yaşı aştığı için düzeltilmesi çok zor imkansız olmasa da o yüzden dış ortamından başla bi adım at yapamadığın çekindiğin bir şeyle ilgili kendini biraz daha rahatlamıs iyi hissetmeye baslarsın ve devamı gelebilir asıl olan bi adım atabilmek bence

senden yardım almak isterdim ama sende henüz öğrencisin:)))
bi destek almak şart .aslında yavaş yavaş aşıyor gibiyim ama biraz daha zaman var.tşk ederim cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…