Canim öncelikle Allah yardimcin olsun. Burada insaAllah sana yardimci olabilecek arkadaslar vardir. Ama sen yineden en iyisi bir doktora basvur. Piskiyatriste gidebilirsin mesela yada piskologa. Benide doktorum piskiyatriste gönderdi bazi sorunlarimdan dolayi psikolojik olarak kendimi iyi hissetimyorum. En iyi cözüm direk doktora gitmek olacak sanirim?
Allah yardimcin olsun.
Amin canim insaAllah sende bende huzura kavusuruz :)
bence kendine güvensizliğin neden kaynaklanıyor bunu düşünmelisin önce asıl problem ne zaman basladı bi olaydan mı kaynaklı yoksa ailenin seni yetiştirme şeklinden mi ?
kendı kendını gelıstırceksın canım o zaman..babana saygını sevgını esırgemıceksın ama toplum dada guclu olmaya calısacaksın...bırkac kez yaptnmı geısı gelır ztn..
bende hıc sevılmem mesela :)) cunku cok dogru sözluyum adam esekse yuzune derım sen eseksın dıe :))
Canım sülalecek çok fazla saygılı,hoşgörülü,alttan alan insanlarız.Ve ailede de aynı fikir yaygın.
Ama en temel faktör babam.O hiç değişmiyor ,değişmezde .Korkunç bir baskısı var .Hep o haklı ,hep o konuşacak.Bizi ne evde ne de toplum içnde konuşturmuyor.Malesefki böyle bir babam var.Her durumda biz ezildik şimdiye kadar .Haklı olduğumuz hiçbir yerde kendimizi ifade edemedik hep kavgalar gürültüler oldu.Yinede bunlara rağmen söz söyleme hakkımız olmadı.Görünüşte çok iyi bir aileyiz .Herkese karşı gereğinden fazla özverili herkesi konuşturur en saçma fikirlerine onay verir,herkese yardım eder ama konu ailesi olunca tam tersi davranır.Yıllardır sıkıntımız bu..
anladım canım tahmin etmiştim. ister istemez aile içinde yaşanan şeyler dış ortamına da yansır ve bu düzeltilebilir bir şey bunu biliyorum rehberlik ve psikolojik danısmanlık okuyorum ama daha öğrencilik aşamasındayım psikologa kadar gitmeden bi danışmanla görüşerek halledebileceğin bir şey bence çünkü sorunun kaynağını biliyosun depresif kökenli değil + gitmeden de halledebileceğin şeyler . aile içinde bu yine böyle gider çünkü babanın egosu bu ve belli bir yaşı aştığı için düzeltilmesi çok zor imkansız olmasa da o yüzden dış ortamından başla bi adım at yapamadığın çekindiğin bir şeyle ilgili kendini biraz daha rahatlamıs iyi hissetmeye baslarsın ve devamı gelebilir asıl olan bi adım atabilmek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?