Aşılama Düzce üniversitesinde aşılama..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Seramonik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
80
23
Herkese merhaba. Ben düzce üniversitesi hastanesinde aşılama taptıracağım. Letu ve merional 75mg kullarak yumurta büyütmeye çalıştım. Adetimin 2.günü kullanmaya başladım ve 11.günde yumurtam 18mm olmuştu. Doktor kontrol ettiğinde çatlatabiliriz dedi. Salı gecesi saat 24.00 de ovitrelle yaptım, ancak aşılama için cuma gün sabah gelmemi söyledi. Yani çatlatma iğnesinden yaklaşık 60 saat sonra galan aşılama yapılacak. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Heryerde 36-48 saat arası falan diye okuyorum. Sizce bu hatalı bir uygulama mı? Bu arada eşime de 5 gün cinsel perhiz verdi. İlişki de yaşayamıyoruz, bu ay da boşa mı gidecek diye endişeliyim. Görüşlerinizi bildirir misiniz?

Canım 60 saat sonraya yumurta falan kalmaz daha erken aşılama olamaz mısın doktorunla konuşsan en geç 40. Saat yapılıyor aşılama

Canım 60 saat sonraya yumurta falan kalmaz daha erken aşılama olamaz mısın doktorunla konuşsan en geç 40. Saat yapılıyor aşılama
Evet bugün gittim aşılama yaptı ama, onun hatasıymış.. yanlış söylemiş günleri bana.. onca emeğe mi yanayım, ilaçlar biliyorsunuz çok masraflı ona mı yanayım, sakaryadan gidip geliyoruz yoldaki zahmetimize mi yanayım bilemedim. Yine de yaptı aşılamayı ama bakalım.. progestan verdi vajinal kullanım için. Hayırlısı ama umudum pek yok tabiki..

Anladım canım hayırlı olsun Allah büyüktür doktor hatasının farkında mı peki

Evet, tarihleri karıştırmış. O da çok mahçup oldu tabiki, bana moral verdi. Şansın azalmadı falan dedi sağolsun yine de iyi davrandı bana. Ama işte.. bakalım kısmet artık.
Bence sonuç negatif olursa tekrar ücretsiz aşılama yapmalı iyi davranması bu durumda çokta önemli değil bizde para dahada önemlisi emek harcıyoruz

Merhaba Çok geçti üzerinden ama asilamaya ilaclar dışında herhangi bir ucret odedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…