- Konu Sahibi busealeyna
-
düz ve içe dönük göğüs ucu için avent niplette kullananlar yardımınızı istiyorum.Göğüs uçlarım soğukta yada banyoda ilk su vurduğunda ya da dokunulduğunda çıkıyor sonra kayboluyorİlk çocuğumu bu yüzden emziremedim.Daha doğrusu bunun bir sorun olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim.şimdi 3 aylık hamileyim ve bebeğimi emzirebilmeyi deli gibi istiyorum.Avent niplette göğüs ucu çıkarıcı sipariş ettim.Kullananlar varsa bana yardımcı olur musunuz?Ne zaman hangi ayda kullanmalıyım faydasını gördünüzmü?
Farkli yontemler deneyenler var ama zarar vermekten korkuyorum :) Gerci niplette in de claisma mantigi cok basit ama deneyelim bakalim bugun siparis verdim :) Bu arada almayi dusunenler varsa hala fiyatini gayet uyguna buldum kizlar internetten.bi dönem bende de o sorun vardı ama plastik mandalın ucuyla devamlı çok sıkmadan hafifçe dışa çeke çeke çıkarttım şimdi varlar :)
Tesekkurler canim yorumun icin. Ben de Avent niplette aldim, 3 4 gundur kullaniyorum ama faydasi olacak gibi, gunden gune fark daha belirginlesiyor. Senin yorumun da umut verdi, cok sagolçıkana kadar uğraştım ama tabiki hafif hafif, bazen de işaret ve baş parmağımla hafifçe çektim bi zararı olmadı devamlı yapmaya da gerek olmadı 7 8 ay evvel yapmıştım şimdi varlar kalıcı oluyor bi çıktı mı tamamdır :)
Aynen ya, kocaman oluyor :S Guzel gorunmuyor o zaman da. Kullanmakla kullanmamak arasinda kaliyorum. Ilk gunlerdeki hevesim kacti :S Sonradan dogal boyutuna gelir mi acaba ciktiktan sonra .. ?Ben bu ürünü aldım bikaç ay kullanmıştım baya çıktı sonra yeter dedim bir süre kullanmadım sonra tekrar içeri kaçtı ama elimde uğraşınca çıkıyo. Ben kaybettim bi tane daha almayı düşünüyorum. Tek sorun biraz büyütüyo göğüs ucunu.Haricinde ben çok faydasını gördüm inş sizdede işe yarar
Bence de al yine. Ben ebebekten %50 indirimle 50 Tl ya almistim 2 ay once. Baya iyi fiyatti. Normalde en ucuz 80 civari gormustum. Sen de takip et, yakalayinca indirimi kacirmaHiç olmamasındansa büyük olması daha az sorun benim içinÇok büyük sorundu içte olması çünkü ikiside hiçbir şekilde çıkartılmıyordu. Hep içine kaçıyordu tedirgindim ameliyat gerekli die Şükür daha iyiyim şimdi şu an elimle zorlayınca çıkıyo neyseki tekrar alıp tamamen çıkartıcam inşş
Evethadi yaa çok sevindi vallatakip edeyim bende çok saol. Sende faydasını gördün mü ??
Dogumu niye tetikleyecegini anlamadim. Cunku sadece bir vakum gibi meme ucunu disari cekiyor. Ben bekarim ve meme cerrahi doktorum vardi muayeneye gittigim, o denemekten bir sey cikmaz dedi, ilimli bakti, kullandim ve memnun kaldim. Ben de kafama cok takiyorudm, o ucu olmasa ne olur diyordu, doktorlar cok onemsemiyor bu durumu.kıslar mrb.ben yeni üye hem de anne adayı:) benim de göğüs ucum düz hemde hamileliğimin 25. haftasındayım.niplette almak istiyorum ama şimdi başlamasam mı.doğumu tetikler diyorlar ya.doktoruma sordum böyle bi sorunum var napmam gerekiyor diye,çıkar çıkar doğumdan sonra diye gayet sokaktaki insan gibi cevap verdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?