Saç Kesim Şekilleri düz saçlılar saçınızı kıvırcık/dalgalı yaptığınızda nasıl kalıcılığını sağlıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar saçları düüümdüz olanlar!
saçlarınızı kıvırcık ya da dalgalı yaptığınızda kalıcı olması için ne yapıyorsunuz? hangi taktikleri uyguluyorsunuz? kullandığınız ürünler neler? hadi burda paylaşalım bayanssulusmile opuyorumnanaktan

niye kimseden ses çıkmıyor? düz saçlı hiç kimse saçlarını kıvırcık yapmıyor mu yani............

sprey kullanıyorum düğüne gider gibi olmasın diye akşamdan yapıyorum hafif salık sıkıyorum sabaha kadar birşey olmuyor

hangi marka kullanıyorsunuz kızlar sprayi? en iyi hangisi tutar?? ben niveanın almıştım ama hiç tutmadı saçımda. çok da saçımı yıpratsın istemiyorum uzun saçlarımı kurban etmek istemiyorum

ben taft'ın 4 numaralı spreyini kullanıyorum kokusu müthiş ve gayet kalıcı tavsiye ederim bayanssulusmile

heey tamam o zaman taft alıyım ben de :)) saçı yıpratıyor mu kızlar uçlarına fln ek bakım yapmam gerekir mi? saç uçlarımda kırık yok ama en ufak bişeyde kırılmaya meyilli gibi ona göre önlem alıyım bari :)
bu arada birazcık jöle sürünce daha iyi tutuyor bende onu farkettim tavsiye ederim size de

ben avonun spreyini kullanıyorum maşa yptığımda çok memnunum

Son düzenleme:
Benim saçımda düz maşa fln yapıyorum bazen . yaptıktan snra sprey sıkıyorum ama 2-3 saat sonra o kıvırcıklıgı gidiyor . :/ ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…