A aylinnnn Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2012 8 0 16 İstanbul 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinnnn #1 Benim düz,ince telli saçlarım var ama saçımın arka kısmında kabarma var ve ön kısmı hafif dalgalı duruyor tamamen dümdüz,pırasa gibi olması için ne yapmalıyım?Yardım ederseniz çok sevinirim
Benim düz,ince telli saçlarım var ama saçımın arka kısmında kabarma var ve ön kısmı hafif dalgalı duruyor tamamen dümdüz,pırasa gibi olması için ne yapmalıyım?Yardım ederseniz çok sevinirim
imp Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 879 4 296 İstanbul 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinnnn #2 saclarınızın resmını gondersenız belkı daha farklı fıkırler cıkar ortaya ama gormeden konusmak gerekırse brezılya fonu yardımcı olablır gıbı gelıyor
saclarınızın resmını gondersenız belkı daha farklı fıkırler cıkar ortaya ama gormeden konusmak gerekırse brezılya fonu yardımcı olablır gıbı gelıyor
A aylinnnn Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2012 8 0 16 İstanbul 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinnnn #3 fotoğrafı çekerdim ama pcye atamıyorum bluetooth yok benim saçlarım normalde düz sadece kabarıyor sprey lazım ama hangi sprey almalıyım bilmiyorum Son düzenleme: 20 Eylül 2012
fotoğrafı çekerdim ama pcye atamıyorum bluetooth yok benim saçlarım normalde düz sadece kabarıyor sprey lazım ama hangi sprey almalıyım bilmiyorum
sagopammmm ♥ سميل ♥ Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 6.843 421 113 21 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aylinnnn #4 benim saçım bonus ama düzleştirince dümdüz oluyor