• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düz Saçlar İçin Düzleştirici Önerisi

Fizban

Tass'ın Kankası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
20
0
16
İstanbul
Merhaba;

Benim dümdüz ve ince telli saçlarım var. Boyu da omuzlarımda. Normalde taradığımda düz oluyor ama uçları elektriklenip kabardığı için alt kısımlar düzgün durmuyor. Fırçayla taradığımda fönlü gibi duruyor ama hemen bozuluyor. Fön çektirdiğimde de bir gece bile zor kullanıyorum, uçları bozuluyor. O yüzden fön de çektirmiyorum.

Saçım için hangi düzleştiriciyi önerirsiniz arkadaşlar? Akşam yapsam sabaha saçlarımı bozulmadan kullanmamı sağlayacak bir düzleştirici icad edildi mi? "O icad edilmedi ama bu da işini şimdilik görür, sabahtan kalk yap saçını üşengeç," diyenlerin önerdiği marka ve modelleri alabilir miyim?:35:

Son düzenleme:
Sanırım bu biraz da saç yapısıyla alakalı. Benim saçlarım da düz ve ince telli. Ne kadar akşamdan yaparsam yapayım sabah kalktığımda hacmini kaybetmiş oluyor. Bulduğum çözüm ise genellikle sabah kalkınca duş alıp saçlarımı yıkamak ve Rowenta Hot Air Brush ile kısa sürede saçlarımı kurutarak düzleştirmek. Sonuçtan gayet memnunum. Eğer saçlarımı akşamdan yıkadıysam yine aynı şekilde düzleştiriyorum sadece sabah kalkınca uygun bir şekillendirici ürünle tekrar üzerinden 5 dk kadar geçiyorum.

Tavsiyeler için teşekkür ederim :3: Ben araştırayım bunları. Başka önerisi olan? Remington, Babyliss model önerilerine de açığım. Aldığımdan memnun kalmazsam atıp yenisini almam kolay değil, o nedenle nokta atışı yapmak istiyorum.

Back