Saç Kesim Şekilleri Düz saça perma

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

frayer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
1
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim saçlarım dümdüz. hatta görenler fön filan çektiğimi sanıyor. ama ben bundan çok sıkıldım sadece uç kısımlara(bi 10-12cm) hafif dalga veren perma yaptırmak istiyorum. (saçlarım ince telli olduğu için uçlara perma yaptırırsam daha gür durur diye düşündüm) saçlarımda kızıl boya var ve saçlarımın yıpranmasını da istemiyorum. sorum şu: saç uçlarına perma yapılıyor mu ve perma yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmeliyim? yardımlarınız için çok sağolun şimdiden=)

permadan ziyade su dalgası düşün çünkü uça perma yaptırısan ve saçın düzse çok saçma durur gibi geliyo yani su dalgası daha doğal durur.aynı sorun bendede var açıkçası.saçım çok düz ve ince telli ben genelde saçımı akşamdan nemlendirip örüyorum sabah açınca hacimli ve güzel oluyo.ama tabii havaya göre dayanma süresi.valla sen yaptırırsan sonucu yazarsın bende düşünüyorum çünkü.bide perma boyayı akıtıyoo.su dalgasını bilemem.

benimde saçlarım düz ve ben geçen sene saçlarımı su dalgası yaptırmıştım..
çok güzel olmuştu en azından doğal duruyor..
kullanımıda çok rahat ben yazın sadece yıkayıp çıkıyordum nemliyken kabarmasın diye saç bakım spreyi sıkıyordum..
herkes kendi saçım sanıyordu..
ama yıpranmaya gelince birşey diyemem çünkü yıpratıyor saçı belli bir zaman sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…