Saç Kesim Şekilleri düz saça katlı kesim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
merhaba arkadaşlarımm...daha önce açıldı mı bu konu bilmiyorum ama açıldıysa k.bakmayın :30:

benim sorum şu sizlere saçlarım baya uzun ve dümdüz göğüs altına kadar geliyor...acaba ön kısımlara kat attırsam kullanışlı olurmu ki?
kuzenim kestirme ben kestirdim başa çıkamıyorum dedi ama böyle dümdüz de sıkıldım sanki...
cvplar için şimdiden teşekürlerrr...:16:

$katli-sac-modelleri-2012-3.webp

:21: :21: :21: :21: :21:

Canım benim saçlarımda düz ve katlı kestirdim.Ama benim saçlarım hem düz hemde çok yağlı ve ince telli.Düz ve seyrek saça kat verilince o bile kendini göstermiyor.Saçım kestirdiğimde kısaydı.Şuan uzun ama zaten katlıydı ve uzadıkça kırıldı inceldi uçları belirsiz bi model oldu uzunluğu bile çok belli değil.Düz ve gür saçların varsa değişiklik olabilir.Benimki gibi düz ince telli ve seyrek duruyorsa saçların sakınnnn:20:

Canım benim saçlarımda düz ve katlı kestirdim.Ama benim saçlarım hem düz hemde çok yağlı ve ince telli.Düz ve seyrek saça kat verilince o bile kendini göstermiyor.Saçım kestirdiğimde kısaydı.Şuan uzun ama zaten katlıydı ve uzadıkça kırıldı inceldi uçları belirsiz bi model oldu uzunluğu bile çok belli değil.Düz ve gür saçların varsa değişiklik olabilir.Benimki gibi düz ince telli ve seyrek duruyorsa saçların sakınnnn:20:

canm kalın telli ve sık benım saçlarım....saol yınede yorumun için ;)
karar verdım sadece önlerine kat attırıcam h.sonu

benim saçlarım çok kabarık düz ama kabarık .
Doğumdan sonra kabarmaya başladı eski halimi özlüyorum

Canım benim saçlarımda düz ve katlı kestirdim.Ama benim saçlarım hem düz hemde çok yağlı ve ince telli.Düz ve seyrek saça kat verilince o bile kendini göstermiyor.Saçım kestirdiğimde kısaydı.Şuan uzun ama zaten katlıydı ve uzadıkça kırıldı inceldi uçları belirsiz bi model oldu uzunluğu bile çok belli değil.Düz ve gür saçların varsa değişiklik olabilir.Benimki gibi düz ince telli ve seyrek duruyorsa saçların sakınnnn:KK20:

evet ince saçta hiç gorunmuyo az gibi gösteriyo.

Back
X