- Konu Sahibi jellybonbon
-
kimseler yok sanırım buralarda
bende kahkül kestirdim baya kısa kesti bana kaşımın üstüne bide kalın kesti öyle olmazmış normalde kahkül ince olurmuş. ben şey yapmıştım kestirmeden önce kahkül olacak saçlarımı tel tokayla sanki kestirmişim gibi saçıma tuturdum kıvırıp kaç izamın az altına getirdim saçlarımı. yüz tipine göre değişir kahkül perçem uzunluğu ama kahkül uzun olmalı bence cünkü diğer türlü besleme gibi duruyor kıvırcık saçlarda da çok kötü duruyor. alnın fazla dar değilse kestir bence benim alnım dar ama bana da çok kötü olmadı yani senin saçların düzse sana yakışabilir
cnm genel itibariyle benim kestirdiğim tarzı söyleyeyim sana bu şekilde fikir vermiş olayım
benim saçlar uzun,sütyen hizasını birazcık geçiyo.. saçlarımı arkadan v şeklinde kestiriyorum,
bazende araya ufak ara makaslar attırıyorum kat veriyo ama katları çok kısa başlatmıyorum öyle diyim..
bunun dışında kahkül-perçem vs adı herneyseonuda tam böyle göz hizasında yaptırıyorum..
güzel duruyo, hafif göze düşünce.. bunun dışında canın sıkılırsa tel tokalarla tutturabilirsin veya salabilirsin
çoğu modele gidiyo diye düşünüyorum bu modelin.. bide şeyy hmm hani 80lerde fln saçlar tepeden
tutturulurmuş ya yarısı serpil çakmaklı,hülya avşar fln yapıyoladı filmlerde görmüşsünüzdür.. hafiften
onlar gibi toplayınca saçı öne düşen perçemlerde çok tatlı görünüyo bence
cnm fotolarımı bulamadım, ama başka bi fotomu ekleyeym dedim belkim örnek olur diye ekleyeym
burda perçemin daha kısa olduğunu ve hafiften alnı kapattığını düşün öyle hayal et
Eki Görüntüle 432671
cnm tşk ederim tavsiyelerin için, şuan ki bende ki model de hemen hemen senin ki gibi.. kötü durmuyor bu modem yüzüme yakışıyor ama bahardan mıdır nedir biraz daha degişiklik olsun dedim.. sanırım yine yapacağım şey var olan perçemlerimi kırıklarımı aldırırken hafiften kısaltmak olacak insan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor :44:
ben kendime her sac rengini ve sac modelini denemeye calışıyorum kısa kestirmemek suretiyle tabii ki percemli ve kahküllü
Eki Görüntüle 491864 Eki Görüntüle 491865
ben kendime her sac rengini ve sac modelini denemeye calışıyorum kısa kestirmemek suretiyle tabii ki percemli ve kahküllü
Eki Görüntüle 491864 Eki Görüntüle 491865
bu saçlar senin mi,çok sağlıklı görünüyor
İlk rengi çok beğendim
Evet benim, ilk fotograf son hali saçlarımın daha önceden perçem kullanıyordum. Ayrıca sacıma hiç bir ekstra bakım yapmıyorum.
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?