Saç Şekillendiriciler düz saç ve sıcaklar..çok acil cevap yazmadan çıkmayın :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
YALNIZ SORUM DIŞINDA BAŞKA Bİ YORUM ATMAYIN YOK İŞTE NE GEREK VAR FALAN FİLAN DİYE sengözlerimebaksanab

meraba canlar ya sizden bişi istiyorumyarın 19 mayıs ve malum törene gitcez ben saçımı düzleştiricem ama kalıcılığını nasıl sağlayabilirim sıcağın alnında 2-3 saat durcaz :çok üzgünüm: kaküllerimde var, sıcakta kesin terlerim ben şıp şıp saçlarımın bozulmaması için ne yapabilirim eminimki kaküllerim kendinden geçicek kıvrılcaklar nası önleyebilirim ne sürüyim yardım edin nolur kızlar senağlama senağlama senağlama delikafadulden

canım benim yazan olmamış 19 mayıs da gecti gamyoncuiremsu
ama olsun maden açtın konuyu....tatlım sadece fön olunca sac illa ki bozuluyor ama üzerinden düzleştiriciyle gecersen daha kalıcı olur sacların aklında bulunsun

çok teşekkür ederim senden başka kimse kağale almamış konumu ben zaten fön çekemiyorum sadece düzleştirebiliyorum :1no2:

canim gecmis ama bidaha ihtiyacin oolursa sölim..kaküllere bisiy yapilmiyo pek dayanmiyo bozuluyo benimde var...ama saclarini düzlestir fönden daha kalici düz olunca seklide bozulsa görünmez..

bu saç bozulması birazda düzleştiricinin markasına bağlı bişey ben bundan önce xenic die bi marka kullanıodum evden çıkana kadar harika ama çıktıktan sonra hemen bozuluyodu artık canıma tak etti baybliss alamaya karar verdim hiç bi şeilde bozulmuyo birazcık saç yapısıda önemli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…