düz liseden mezun olup OKUL ÖNCESİ ÖĞRT. tercihlerinde yazan varmııı ???

benim 196bin canım nerdeyse sınırdayım işte en son 205 binle kapatmış. Benim yerleşebilme ihtimalim düştü yani senin sıralamana göre :18: :)

öyle düşünme canım inşallah yerleşirsin 205 binle neresi alıyodu ? ben de çok tedirginim aslında zaman az kalınca yerleşemeyecekmişim gibi hissediyorum

öyle düşünme canım inşallah yerleşirsin 205 binle neresi alıyodu ? ben de çok tedirginim aslında zaman az kalınca yerleşemeyecekmişim gibi hissediyorum

inşallah :) yerleşirsin sende merk etme bütün tercihlerinde okul öncesi yazmışsın hatta Yozgat flnda gelebilir sana:) 205binle ağrı alıyor ,ben ilk 14 okul öncesi yazdım tm sıralamalarım daha iyi olduğu için diğer kalanları sınıföğrt. sağlık yönetimi , maliye yazdım .ama en çok okul öncesini ist iyorumm :) heyecan benimde dorukta:44: :)

ooo senin durumun benimkinden çok daha iyiymiş valla:) canım inşallah dediğin gibi olur yozgat gelir yeni açılmış okul oncesi yozgatta inşallah çok tercih veren olmaz :18: yeni yeni fark ediyorum tercih ettiğim yerler sıralamamın 2 bin altında nasıl böyle bi salaklık yaptım anlayamıyorum üstelik 11 tercih yaptm son ikisi okul öncesi değil

hayırlısı olsun artık yaa sıkma canını .senin doğudan ziyade gelme ihtimali olan yerler Yozgat ordu falan bence

arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlı olan yerler gelmiştir , yerleşemeyen arkadaşlarımızda inşallah istedkleri yerlere ek yerleştirmelerde yerleşebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…