düz liseden mezun olup OKUL ÖNCESİ ÖĞRT. tercihlerinde yazan varmııı ???

Düz lise çıkışlıların böyle bir hakkı var mı yani sadece meslek liseliler tercih edebiliyor diye duymuştum eğer öyleyse yeniden sınava girebilirim...

Düz lise çıkışlıların böyle bir hakkı var mı yani sadece meslek liseliler tercih edebiliyor diye duymuştum eğer öyleyse yeniden sınava girebilirim...

var tabi neden olmasın . meslek lisesi değilim anadolu lisesi çıkışlıyım okul öncesini verdim tüm tercihlerimde

var tabi neden olmasın . meslek lisesi değilim anadolu lisesi çıkışlıyım okul öncesini verdim tüm tercihlerimde

Ay canım kusura bakmayın oruçlu kafası işte aklım açık öğretim okul öncesi öğretmenliğine gitti kusura bakmayın arkadaşlar ...hay Allah

var tabiykii... onların puanları ayrı bizim puanlarımız ayrı oluyor ona göre tercih edebiliyorsunuz . ( örneğin meslek liseliler 22bin sıralamayla yerleşrken düz liseliler 100bin sıralamayla yerleşebiliyor )

ben düz lise çıkışlıyım ama tercihlerimde yazdım meslek liselerimi dolduruyor kontnjnı biliyormusun ?

hayır canım doldurmuyo o önlisans 2 yıllık bölümler için geçerli o bölümden çıkan direk çocuk gelişimine yerleşiyo. 4 yıllıklarda öyle birşey yok puanın,sıralaman yetiyorsa girersin

okul öncesi öğretmenliği 4 yıllıktır canım 4 yıllık heryeri yazabilirsin düz liselerinin geçiş hakkı yok 2 yıllık çocuk gelişimine direk geçemezler o kadar :)

van elazığ d.bakır yozgat aksaray giresun ordu muş :) aklımda kalanlar :)) sen nereleri yazdın ?

owwwwwwww hemen hemen aynııı yazmışız bende Aksaray ordu Yozgat muş kars ağrı Erzurum sinop doldurdummm :):) sıralaman kaçtı canım düz liselisin dimi :)
bu arada d.bakırda okul öncesi yok diye hatırlıyorum ben alla alla

Son düzenleme:

183000 siralamam çok iyi değil senin kaç ? anadolu lisesi düz lise kategorisine giryo sanırım d.bakırda var vaarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…