- Konu Sahibi huzurmutluluk
-
?? düz liseden mezun olup OKUL ÖNCESİ ÖĞRT. tercihlerinde yazan varmııı ???
ben meslek lisesi mezunuyum ama illaki yazan vardır canım
?? düz liseden mezun olup OKUL ÖNCESİ ÖĞRT. tercihlerinde yazan varmııı ???
Düz lise çıkışlıların böyle bir hakkı var mı yani sadece meslek liseliler tercih edebiliyor diye duymuştum eğer öyleyse yeniden sınava girebilirim...
var tabi neden olmasın . meslek lisesi değilim anadolu lisesi çıkışlıyım okul öncesini verdim tüm tercihlerimde
ben ben benn :)
Düz lise çıkışlıların böyle bir hakkı var mı yani sadece meslek liseliler tercih edebiliyor diye duymuştum eğer öyleyse yeniden sınava girebilirim...
Ay canım kusura bakmayın oruçlu kafası işte aklım açık öğretim okul öncesi öğretmenliğine gitti kusura bakmayın arkadaşlar ...hay Allah
:):):):):):):) :):)
Ay canım kusura bakmayın oruçlu kafası işte aklım açık öğretim okul öncesi öğretmenliğine gitti kusura bakmayın arkadaşlar ...hay Allah
:) bende ilk 14 tercihime okul öncesi yazdım ama ygs5 sıralamam kötüydü okul puanım 38 olduğu için geriletti ...sen nereleri yazdın canımm :)
ben düz lise çıkışlıyım ama tercihlerimde yazdım meslek liselerimi dolduruyor kontnjnı biliyormusun ?
hayır canım doldurmuyo o önlisans 2 yıllık bölümler için geçerli o bölümden çıkan direk çocuk gelişimine yerleşiyo. 4 yıllıklarda öyle birşey yok puanın,sıralaman yetiyorsa girersin
van elazığ d.bakır yozgat aksaray giresun ordu muş :) aklımda kalanlar :)) sen nereleri yazdın ?
owwwwwwwwhemen hemen aynııı yazmışız bende Aksaray ordu Yozgat muş kars ağrı Erzurum sinop doldurdummm :):) sıralaman kaçtı canım düz liselisin dimi :)
bu arada d.bakırda okul öncesi yok diye hatırlıyorum ben alla alla
183000 siralamam çok iyi değil senin kaç ? anadolu lisesi düz lise kategorisine giryo sanırımd.bakırda var vaarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?