TEOCUKIZ aşktan umudum yok.. Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #1 Düz kesim saclara yarimay citcit taktigimizda cok belli olur mu, kullanan var mi acaba?
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #2 Canim cok belli olur Yarım ay takicaksan eğer uçlarını inceltmelisin
TEOCUKIZ aşktan umudum yok.. Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #3 tatlibikiz .!.: Canim cok belli olur Yarım ay takicaksan eğer uçlarını inceltmelisin Genişletmek için tıkla... canim bende belli olursa diye sac uclarimi biraz incelttiririm diye dusunmustum En kotu ihtimal uste hafif kat verdirirm
tatlibikiz .!.: Canim cok belli olur Yarım ay takicaksan eğer uçlarını inceltmelisin Genişletmek için tıkla... canim bende belli olursa diye sac uclarimi biraz incelttiririm diye dusunmustum En kotu ihtimal uste hafif kat verdirirm
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #4 TEOCUKIZ .!.: canim bende belli olursa diye sac uclarimi biraz incelttiririm diye dusunmustum En kotu ihtimal uste hafif kat verdirirm Genişletmek için tıkla... Evet ya kat verdir ya da incelttir Ne zama alıp kullanicaksin? Bana da kullanımı hakkında bilgi verir misinn
TEOCUKIZ .!.: canim bende belli olursa diye sac uclarimi biraz incelttiririm diye dusunmustum En kotu ihtimal uste hafif kat verdirirm Genişletmek için tıkla... Evet ya kat verdir ya da incelttir Ne zama alıp kullanicaksin? Bana da kullanımı hakkında bilgi verir misinn
TEOCUKIZ aşktan umudum yok.. Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #5 tatlibikiz .!.: Evet ya kat verdir ya da incelttir Ne zama alıp kullanicaksin? Bana da kullanımı hakkında bilgi verir misinn Genişletmek için tıkla... canim 2gune kadar gelcek geldikten sonra yazarim sana ☺
tatlibikiz .!.: Evet ya kat verdir ya da incelttir Ne zama alıp kullanicaksin? Bana da kullanımı hakkında bilgi verir misinn Genişletmek için tıkla... canim 2gune kadar gelcek geldikten sonra yazarim sana ☺
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #6 TEOCUKIZ .!.: canim 2gune kadar gelcek geldikten sonra yazarim sana ☺ Genişletmek için tıkla... Tamam tatlm özelden görüşürüz mutlaka yaz amaaa :)))
TEOCUKIZ .!.: canim 2gune kadar gelcek geldikten sonra yazarim sana ☺ Genişletmek için tıkla... Tamam tatlm özelden görüşürüz mutlaka yaz amaaa :)))
TEOCUKIZ aşktan umudum yok.. Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi TEOCUKIZ #7 tatlibikiz .!.: Tamam tatlm özelden görüşürüz mutlaka yaz amaaa :))) Genişletmek için tıkla... Merak etme canim o is bende
tatlibikiz .!.: Tamam tatlm özelden görüşürüz mutlaka yaz amaaa :))) Genişletmek için tıkla... Merak etme canim o is bende