E esmaa5801 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 1 1 1 29 26 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi esmaa5801 #1 Bebeğimin 6. Ayında kafasının arkasında düzlük olduğunu farkettim. Bu aydan sonra düzelir mi geç mi kaldık yardımcı olur musunuz?
Bebeğimin 6. Ayında kafasının arkasında düzlük olduğunu farkettim. Bu aydan sonra düzelir mi geç mi kaldık yardımcı olur musunuz?
therealsinner Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 3.330 5.930 88 USA 26 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi esmaa5801 #2 esmaa5801 .!.: Bebeğimin 6. Ayında kafasının arkasında düzlük olduğunu farkettim. Bu aydan sonra düzelir mi geç mi kaldık yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzelir tabi hiç endişe etmeyin.Hem sağ tarafına,hem sol tarafına yatırmaya özen gösterin.Duz kafa yastığı alabilirsiniz.Biz kullanmıştık.Bebegimin çok hoşuna gitmişti.
esmaa5801 .!.: Bebeğimin 6. Ayında kafasının arkasında düzlük olduğunu farkettim. Bu aydan sonra düzelir mi geç mi kaldık yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Düzelir tabi hiç endişe etmeyin.Hem sağ tarafına,hem sol tarafına yatırmaya özen gösterin.Duz kafa yastığı alabilirsiniz.Biz kullanmıştık.Bebegimin çok hoşuna gitmişti.