Cok tesekkur ederim :) mutlaka yapacagim bunlari. Dun parka goturduk cimenlere dokunurken filan yine suratini büzüştürdüFizyoterapistten destek alabilirsiniz. Bol bol doğada toprağa ,ağaca bişeylere dokunmasına izin verin. Plastık piknik tabaklarına birine taşlar yapıştırın, ötekine sünger , ötekine yaprak , çim va dokusu birbirinden farklı şeyler hepsinin üstüne bassın ayaklarıyla birer birer elleriyle dokundurun tanıtın. Pankek ya da dilim meyve gibi şeyleri ara öğünlerde mama sandalyesinde eline verin kendi yesin. Yoğurt gibi şeyleri de verin kaşık kullanmadan da yiyebilir hatta dokusal hasssiyeti varsa çok iyi gelir. Ona dokunması ve hissetmesi için alan açın.
rica ederim. Yüksek ihtimalle dokunsal hassasiyeti var. İmkanınız varsa fizyoterapistten destek alın. Evdede bol dokunsun. İnşallah geçer gider kolaylıkla bu süreçCok tesekkur ederim :) mutlaka yapacagim bunlari. Dun parka goturduk cimenlere dokunurken filan yine suratini büzüştürdü
cok tesekkurler biraz daha uzerine dusecegim bilincli bi sekilde amin sagolunrica ederim. Yüksek ihtimalle dokunsal hassasiyeti var. İmkanınız varsa fizyoterapistten destek alın. Evdede bol dokunsun. İnşallah geçer gider kolaylıkla bu süreç
Bilmediğim için soruyorum, 1 yaş kendi kendine yemesi için çok erken değil mi?Merhabalar,
1 yasindaki bebegim bazi seylere dokunmak istemiyor. Mesela oyun hamuru ya da onune yemek koydum diyelim dokununca yuzunu burusturuyor. Biz kendi kendine yemek yemesini pek saglayamadik kendimiz yediriyoruz ve sanirim biraz da hata yaptik.
Bu durumla ilgili tecrubeleri olan var midir acaba sevgili anneler?
tesekkurler
Önüne koyulan birşeyi eline alıp ağzına götürmesi gerekir bu yaştaBilmediğim için soruyorum, 1 yaş kendi kendine yemesi için çok erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?