Arkadaşım ,
Öncelikle hoşgeldin. Sen hiç zor alıcıyla karşılaşmamışsın belli
Umarım kötü tecrübe yaşamazsın da.
Bizler de (çoğumuz) ticari amaç gütmüyoruz. Elimize geçeni çocuklarımızın ihtiyaçları için harcıyoruz. Burada en uygun fiyata satış yapan bir kaç kişiden biriyim. Ürünlerimin çoğu Avrupa ve Amerika'dan. Çoğuna marka bile yazmıyorum. Örneğin; geçen gün arkadaşın birine toplu satış yaptım. Carter's salopet 2-3 tl ye falan geldi. Yeni gibiydi. Söylemedim bile markasını, beğendi aldı.
Ama öyle insanlar var ki; zamanını ,sabrını sonuna kadar sömürüp en sonunda 'Bütçem şu kadar ' deyip zaten çok ucuza koyduğun şeyleri senin talebinin yarısına istiyor. İndirim de yapıyorsun toplu aldı diye. Fiyatlar belli. Madem öyle en başta bütçeni söyle. Bana uyarsa görüşmeye devam edelim. Uymazsa herkes kendi yoluna. Sonra....hediye diyor, kargo diyor...diyor da diyor.
Hepsi bir tarafa sonra burada ve bit pazarında öyle ürünler koyup satıyor ki aynı arkadaş. Bakıyorsun hali vakti yerinde. Daha da can sıkan ne biliyor musun? Fiyatları...ateş pahası. Mağaza fiyatına satıyor neredeyse. Ama senden yok pahasına almak için ne diller döküyor. Bunu da görünce diyorsun ki ( affedersiniz arkadaşlar) 'Ben enayi miyim? '
İşte böyle... Bu konu daha çoook su götürür