- Konu Sahibi masalindunyasi
-
Şöle düşünün kullandığınız ya da alıp da hiç kullanmadığınız ürünü satışa sunuyorsunuz ya,mesela aldığınız yer ben bunu kullanmadım,etiketi üzerinde geri alın diyebilir misiniz?Ben duymadım.Ne olcak erlinizde kalacak.Elden çıkarmak için satışa sunacaksınız.El insaf.Lansinoh marka elektrikli pompa aldım,kullanamadım ,paketinde,garanti belgeli,sıfır 150 tl.Ben bunu satışa sunsam en fazla 50 tl diyebilirim çünkü dönüşüm yok elimde patlıcak,karşı tarafa haksızlık olur,hediyte düşünmüyorsam uygun fiyata veririm ya da saklarım bir yakınıma lazım olur diye.Yalnış mıyım arkadaşlar.Biraz makul olalım,ya hediye edilir ya makul fiyata gidilir.Admin dayanamadım yazdım,arkadaşlar siz de kusura bakmayın makul olun.Uygun satış yapanlara teşekkürler.İyi satışlar.
ben öyle dusunmuyrum. bedavaya verirsem de bana yazık değil mi. ikinci el sattıgımız ürünler bile bence cok ucuza gidiyor.bir bebek zten kıyafetini bi kac kez ancak giyebiliyor hızlı büyüdügünden
fiyatlar alanı da satanı da magdur etmemeli. benim bebegimin kuculenlerini alan biri sonradan tekrar satabilr de ne olacakki. onun bebegi de en fazla bir kac kez giyecek. kaliteli ürüne hic bisey olmuyor
ben de alıcılara el insaf diyorum
Bir ürünün 2.el fiyatı vardır. Yarı yarıya veriyorsun birde karo benden diyorsun hala indirim dah ayok mu denirse yazık ama . Tabiki pazarlık istersin ama makul olmak lazım. Örneğin pompa var satışta alsığı fiyattan %55 indirim yapmış birde kargo benden demiş. Satıcıyı sanki para avcısı gibi göstererek pazarlık yaptığı için kendini çok haklı bulanlar var,
Bence bir malın ederi var. 2.el fiyatı verirkende gelişi güzel verilmemeli. Belli bir yüzdelik belirlenmeli. Burda ürünleri pazarlıka indire indire değerini düşürüyorlar daha sonra tabi bu kadar ucuz isteyen çıkıyor. 5 tl ye tulum veren var. Benim koyduğum 10 tl tulama fazla diyorsun. Ama fiyatı belirlerken kriterlerin olması lazım bence. Yenilik ,Marka, Penye durumu,Lekesi....
Bedavaya satmaktansa bir ihtiyaç sahibine yardıma veririm duasını alırım daha mantıklı. Yada saklarım yakınıma kullansın diye veririm.
Bir ürünün 2.el fiyatı vardır. Yarı yarıya veriyorsun birde karo benden diyorsun hala indirim dah ayok mu denirse yazık ama . Tabiki pazarlık istersin ama makul olmak lazım. Örneğin pompa var satışta alsığı fiyattan %55 indirim yapmış birde kargo benden demiş. Satıcıyı sanki para avcısı gibi göstererek pazarlık yaptığı için kendini çok haklı bulanlar var,
Bence bir malın ederi var. 2.el fiyatı verirkende gelişi güzel verilmemeli. Belli bir yüzdelik belirlenmeli. Burda ürünleri pazarlıka indire indire değerini düşürüyorlar daha sonra tabi bu kadar ucuz isteyen çıkıyor. 5 tl ye tulum veren var. Benim koyduğum 10 tl tulama fazla diyorsun. Ama fiyatı belirlerken kriterlerin olması lazım bence. Yenilik ,Marka, Penye durumu,Lekesi....
Bedavaya satmaktansa bir ihtiyaç sahibine yardıma veririm duasını alırım daha mantıklı. Yada saklarım yakınıma kullansın diye veririm.
arkadaşlar haklısınız da, indir diyenlere indirmek zorunda değilsiniz. mesela benim de elimde yepyeni, garantili lansinoh pompa vardı, burada ölü fiyatlara istediler vermedim, başka bir siteden daha akla uygun bir fiyata sattım. sonuçta isteyenin 1 yüzü kara vermeyenin iki yüzü.
aranızda iktisadi idari bilimler mezunu varsa, iktisada giriş dersini hatırlatmak isterim. fiyat, arz, talep kavramlarını hatırlayın.
Bence de haklısın. :) satış yapanlar için haklısın, bir de alanların istekleri oluyor :)
mesela magazada yenisi 20 tl olan bir urunu, etiketi üstünde aynı senin dediğin gibi uygun fiyata satıyorum. yani yarı fiyatına 10 tl ye satıyorum.
gelip diyorlar ki mesela 5 tl olmaz mı :) işte ben de o zaman "yok artık" diorum :)
Ben de farklı bir siteden, daha makul istekleri olan insanlara satış yaptım. Kadınlar kulubunde, herkes icin söylemiorum ama çogu kişi ölü fiyata almak istiyor. Kendisi satarken, pahalı satıyor. Alırken ucuz almak istiyor. Ben adaletsiz ve bencil insanlardan hoşlanmam. Böyle olmamalı.
Kimisinin tarzı tavrı cok hoş; makul fiyatta anlaşılıyor. Kimisi ise tam ölü alıcı. Onlara satmıyorum. Hatta bazısına açık açık "benim ürünlerimi bırakın baskaları alsın" diorum kibarca. :)
arkadaşlar haklısınız da, indir diyenlere indirmek zorunda değilsiniz. mesela benim de elimde yepyeni, garantili lansinoh pompa vardı, burada ölü fiyatlara istediler vermedim, başka bir siteden daha akla uygun bir fiyata sattım. sonuçta isteyenin 1 yüzü kara vermeyenin iki yüzü.
aranızda iktisadi idari bilimler mezunu varsa, iktisada giriş dersini hatırlatmak isterim. fiyat, arz, talep kavramlarını hatırlayın.
valla onu bunu bılmemde genel olarak soyluyorum burda butun kıyafetler marka ve temız olanlar yok pahasına gıdıyor diger sitelere bakıyorum aynı tarz ayakkabı vs burdakı fıyatların cok ustunde satılıyor
Kesinlikle katılıyorum. Piyasa değeri 100-150 tl lik sıfır ayakkabıları 30-35 tl ye zor sattım burada. Kargo senden olsun, hediye de isterim filan diyorlar. Hepsini kabul ediyorum. Bazıları bir teşekkür mesajı bile yazmıyor. Ya da kupkuru bir 'sağol' diyorlar. Ben özellikle çok uyguna bıraktığım ,küçük de olsa hediye koyduğum ( küçük hediye ama mağazadan 8-10 tl ye ancak alınır) insanlardan memnun kaldıklarınız bölümüne bir teşekkür yazıp bana referans olmalarını beklerdim
Alana kadar nefes aldırmıyorlar. İnsanım, anneyim, işim gücüm varBütün gün burada vakit geçirmiyorum ki. 10 dakika cevap yazmasam panik oluyorlar. Ürün ellerine geçince tık yok. Ya da 'kargom geldi ,tşk ' yazıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?