• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUYURU : HAMİLEMİYİM ANLAMADIMMM

mvv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
45
23
88
27
Arkadaşlar merhaba bende yeni anne adaylarındanım evlat sahibi olmak istiyorum o duyguyu tatmak istiyorum yaşım genç olabilir 5 aylık evli olmuş olsamda bende eşimde çok istiyoruz. Dün değil önceki gün yani adetime 6 gün kala adet Sancısı gibi hafif bi sancım oldu ve kasıklarımda şiddetli batmalar oldu adet oldum sandım lavaboya gittim bir damla adetten farklı bi kan gördüm ama rengi tam kırmızı değildi. Sadece bir damla gördüm ve devamı gelmedi reglime 3 gün var ve o batmalar devam ediyor. Göğüslerim ve bacaklarım çok ağrıyor belim bazen o kadar ağrıyorki dün gece uyuyamadım ağrısından ne yana dönsem sanki belimde bir Sürü ağırlık varmış gibi ilk defa böyle oluyor adetimde böyle olmazdı göğüslerimde farklı ağrıyor hepsi değil sadece ortasından Şiddetle Ağrı var kusura bakmayın bu kadar açık Olduğum için ama yardımınızı bekliyorum sizce bu hamilelik mi :(

Canım telaş etme bende yeni evliyim ve hamileyim. üç gün daha sabret sonra evde idrar testi yaparsın eğer çift çizgi görür veya ikinci çizgi silik olursa hemen kan testi yaptırırsın. Gördüğün kan yerleşme kanaması olabilir hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :) Eğer üç gün daha sabredemem dersen kan testi ver belki az da olsa çıkabilir

Canım telaş etme bende yeni evliyim ve hamileyim. üç gün daha sabret sonra evde idrar testi yaparsın eğer çift çizgi görür veya ikinci çizgi silik olursa hemen kan testi yaptırırsın. Gördüğün kan yerleşme kanaması olabilir hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :) Eğer üç gün daha sabredemem dersen kan testi ver belki az da olsa çıkabilir
Ayy hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben test yapmak istemiyorum hep adetimden önce yaptığımda hüsran oluyor bu kez yapmıyım bekliyeyim diyorum gecen ay reglime 4 gün kala oldum ondan önce hep 3 gün önce. Bide geçen ay 3. Gün kesildi leke leke gelmeye başladı 5. Gün bitti ama ben yine son adet tarihimi 7. Günden sonra saymaya başladım

En güzelini yaparsın bende dayanamayıp erkenden test yapıyor tek çizgi ile moralimi bozuyordum. Sen en iyisi kafana takmaa normal bi şekilde hayatına devam et bunu unutarak sonra aa ben dün regl olacakım olmamışım dur test yapayım dersin :) ve pozitifi görürsün inşlah

En güzelini yaparsın bende dayanamayıp erkenden test yapıyor tek çizgi ile moralimi bozuyordum. Sen en iyisi kafana takmaa normal bi şekilde hayatına devam et bunu unutarak sonra aa ben dün regl olacakım olmamışım dur test yapayım dersin :) ve pozitifi görürsün inşlah
Çok güzel söyledin ya :D

canım ben geçtiğimiz ay tam senin deiğin gibi 5 gün kala lekelenme yaşadım, 3 gün sürmüştü. 1 gün önceden adet oldum. bu ay da 9 gün varken 4 gün süren bi lekelenmem oldu ağır işler yaptığım için riske atmak istemedim kan testi yaptırdım 5,18 çıktı. pozitif demişlerdi ama düzenli bi artış olmadı. 2 gün erken geldi kırmızılar. ben hamile değilmişim ama sen inşallah hamilesindir. bekle canım bence de, sonra ben gibi önce sevinip sonra hüsran olursun :( :(

canım ben geçtiğimiz ay tam senin deiğin gibi 5 gün kala lekelenme yaşadım, 3 gün sürmüştü. 1 gün önceden adet oldum. bu ay da 9 gün varken 4 gün süren bi lekelenmem oldu ağır işler yaptığım için riske atmak istemedim kan testi yaptırdım 5,18 çıktı. pozitif demişlerdi ama düzenli bi artış olmadı. 2 gün erken geldi kırmızılar. ben hamile değilmişim ama sen inşallah hamilesindir. bekle canım bence de, sonra ben gibi önce sevinip sonra hüsran olursun :KK43: :KK43:
Birazdan test yapıcam

kizlar bende 10 gun once esimle iliskiye girdim dun adet olmam gerekiyordu olmadim bugunde ara ara gelsemmi gelmesemmi edasinda kahve gibi degil gibi geliyor oda tuvalette peceteye bazen geliyor bazen gelmiyor sizce hamile olabilirmiyim ? 10 aydir bebek istiyoru olmuyordu test yapsam cikarmi ?

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Back