arkadaşım ben böylelerine "tok satıcı" diyorum.. ha ben de tokum ama saygılıyım bu konuda.. birşeyi satışa sunuyorsan ağzına baktırmayacaksın, bahane uydurmayacaksın.. kısacası azıcık saygılı olacaksın.. ben de birşey almak için üstelik werdiği fiyata,etrafında dolaştım birinin sinirlerim bozuldu!
Ay evet ya alan ya da satan farketmez bi msj atıp 3-5 gün cvp vermemek ne demek sonra başkasına satsan yok önce ben sormuştum derler ben bi ilan verdiysem resmen başında bekliyorum kimseye ayıp olmasın diye
arkadaşım ben böylelerine "tok satıcı" diyorum.. ha ben de tokum ama saygılıyım bu konuda.. birşeyi satışa sunuyorsan ağzına baktırmayacaksın, bahane uydurmayacaksın.. kısacası azıcık saygılı olacaksın.. ben de birşey almak için üstelik werdiği fiyata,etrafında dolaştım birinin sinirlerim bozuldu!
Realizm'den oto koltuğu almıştım. Şimdi kızım kullanıyor, hatta koltuğa uygun puset çıkmış onu da aldım mağazadan mükemmel oldu. Sağolsun alış verişten çok memnun kalmıştım ben.
Bnle alakalı bir durum mu yanlismi anladim acaba ilanla alakalı knusmustuk yanlis anlama mi oldu acaba
Valla Kimsenin peşinden sat diye ya da al diye yalvaracak, koşacak değiliz. Karşılıklı saygı daha önemli anlaşılmaz, vazgeçilir bir şey olur karşı tarafa bildirirsin durumunu olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?