• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Duyguzamir gereksiz yere oyaladı

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
118
41
Ankara
Merhaba. Duyguzamir park yatak ilanı koymuş kendisiyle mailleştik bir maile cevap veriyor ikinciye cevap vermiyor, telefon yazdım haber bekliyorum diye ya da satmayacaksanız da söyleyin başka alternatif bakayım bebeğim doğdu dedim. Hiç tık çıkmadı bilmem kaç gün sonra bir gece arandım ben Duygu diye.. Hoş beş kusura bakmayın dönemedim dedi yine eywallah dedim. En son cumartesi yani bugün park yatağı yollayacaktı öncesinde bana eşinin iban numarasını verecekti ve biz paranın yarısını önden kalan yarısını da kargoya verince yani bugün yollayacaktık. Hafta sonu işlem yapabilelim diye özellikle akbank istedim ki kimseyi zor durumda bırakmayayım. Velhasıl kelam cuma oldu hala ses yok. Aradım telefona cevap yok, mesaj yolladım iletim raporu geldi ama bu sabaha kadar cevap yok. Burada kızdığım şu benim, eğer bir söz veriyorsanız bunu ya tutun ya da öncesinde karşıdakine haber verin. Hele karşı taraf size ulaşmaya çalışmışsa kibarlık adına bile geri dönülür. Buradan daha önce de bir kaç bir şey aldım ve kimseyle sorun yaşamadım. Belki büyük bir şey değil ama lohusalığın da etkisiyle sinirlendim açıkcası... :43: :47:

zaten bence en önemlisi insan yerine koymak karşındakini. burada kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil satışa sunulan bir şeyin cevabını vermek ya da ilandan kaldırılması gerek alakadar olunması önemli bencede

arkadaşım ben böylelerine "tok satıcı" diyorum.. ha ben de tokum ama saygılıyım bu konuda.. birşeyi satışa sunuyorsan ağzına baktırmayacaksın, bahane uydurmayacaksın.. kısacası azıcık saygılı olacaksın.. ben de birşey almak için üstelik werdiği fiyata,etrafında dolaştım birinin sinirlerim bozuldu!

Son düzenleme:
arkadaşım ben böylelerine "tok satıcı" diyorum.. ha ben de tokum ama saygılıyım bu konuda.. birşeyi satışa sunuyorsan ağzına baktırmayacaksın, bahane uydurmayacaksın.. kısacası azıcık saygılı olacaksın.. ben de birşey almak için üstelik werdiği fiyata,etrafında dolaştım birinin sinirlerim bozuldu!

Ay evet ya alan ya da satan farketmez bi msj atıp 3-5 gün cvp vermemek ne demek sonra başkasına satsan yok önce ben sormuştum derler ben bi ilan verdiysem resmen başında bekliyorum kimseye ayıp olmasın diye

Ay evet ya alan ya da satan farketmez bi msj atıp 3-5 gün cvp vermemek ne demek sonra başkasına satsan yok önce ben sormuştum derler ben bi ilan verdiysem resmen başında bekliyorum kimseye ayıp olmasın diye

ewet canım farkındayım sen de ilgili satıcılardansın, netsin..

Realizm'den oto koltuğu almıştım. Şimdi kızım kullanıyor, hatta koltuğa uygun puset çıkmış onu da aldım mağazadan mükemmel oldu. Sağolsun alış verişten çok memnun kalmıştım ben.

Bnle alakalı bir durum mu yanlismi anladim acaba ilanla alakalı knusmustuk yanlis anlama mi oldu acaba

Olacak iş mi hiç?Ne kadar yanlış bi davranış.Güvenmişiniz siz ona sonuçta.
Bebeğiniz doğmuş,peki şuan nerde yatıyor

ayıp denen bişi var ilgilenemeyeceksen ilan vermeyecek ümit ettirmeyeceksin...üstelik bebeğin de doğmuş...arkadaşım iyi yapmışsın burada söyleyerek...dolandıran oyalayan ya da yalan söyleyen satıcıyı alıcıyı burada yazın bence herkes ona göre alşverişini yapsın....

Valla Kimsenin peşinden sat diye ya da al diye yalvaracak, koşacak değiliz. Karşılıklı saygı daha önemli anlaşılmaz, vazgeçilir bir şey olur karşı tarafa bildirirsin durumunu olur biter. :50:

Valla Kimsenin peşinden sat diye ya da al diye yalvaracak, koşacak değiliz. Karşılıklı saygı daha önemli anlaşılmaz, vazgeçilir bir şey olur karşı tarafa bildirirsin durumunu olur biter. :50:

ben yalvaracaktım az kalsın sat diye :37: neyse canım sen takılma artık. güle güle büyüt bebeğini

Back