Merhaba. Duyguzamir park yatak ilanı koymuş kendisiyle mailleştik bir maile cevap veriyor ikinciye cevap vermiyor, telefon yazdım haber bekliyorum diye ya da satmayacaksanız da söyleyin başka alternatif bakayım bebeğim doğdu dedim. Hiç tık çıkmadı bilmem kaç gün sonra bir gece arandım ben Duygu diye.. Hoş beş kusura bakmayın dönemedim dedi yine eywallah dedim. En son cumartesi yani bugün park yatağı yollayacaktı öncesinde bana eşinin iban numarasını verecekti ve biz paranın yarısını önden kalan yarısını da kargoya verince yani bugün yollayacaktık. Hafta sonu işlem yapabilelim diye özellikle akbank istedim ki kimseyi zor durumda bırakmayayım. Velhasıl kelam cuma oldu hala ses yok. Aradım telefona cevap yok, mesaj yolladım iletim raporu geldi ama bu sabaha kadar cevap yok. Burada kızdığım şu benim, eğer bir söz veriyorsanız bunu ya tutun ya da öncesinde karşıdakine haber verin. Hele karşı taraf size ulaşmaya çalışmışsa kibarlık adına bile geri dönülür. Buradan daha önce de bir kaç bir şey aldım ve kimseyle sorun yaşamadım. Belki büyük bir şey değil ama lohusalığın da etkisiyle sinirlendim açıkcası...