duyguya dair komik bir köşe:)

SabrinNisa

Kızlar ben tekrar döndüm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2007
97
0
evet kızlar duyguya dair komik bir köşe açmış bulunmaktayım. örnek olarak bişeyler yazmıştım ama tam istediğim gibi olmadı sildim o yüzden ama sanırım benim örnek vermeme gerek yoktur. sizin sevgiliniz le yaşadığınız komik bir anınız vardır mutlaka hadi bakalım klavye başına. herkes komik bir anısını yazsın. yazmayanların kk dan öyeliği silinsin inşaallah:)

benim ilk sevgilimdi onunla buluştuk ona soyismini sordum gülerek uzun dedi bende çok uzun söylemiyim anlamında söylüyor sandım ya söyle dedim tekrar uzun dedi ben ısrarla ya olsun söyle sen dedim bana kızarak kızım benm soyismim UZUN dedi ama yerin dibine girdim gülmeyin ama 16 yaşında sevgili bulmaya kalkarsan böyle olursun:):)

Valla canım yaa eşimle hatırlayamadım şimdi komik bir anı,vardır kesin ama çok yoğun yaşıyoruz ondan herhalde.Kafa yoruluyor artık 30 yaşa gelince :)

ilk buluşmamızdı sevgilimle, 5 ay boyunca beni ikna etmeye çalışmıştı buluşmak için. O gün arkadaşımla birlikte konak iskeleye indiğimizde bizi karşıladı. Nereye gidelim diye konuşurken bizim her öğlen gittiğimiz bir yer var oraya gidelim dedi. Biz başladık yürümeye, yürüyoruz yürüyoruz bitmiyor. Kemeraltını altüst ettik. Resmen yorgun düştük. Sürekli buralarda biryerlerde olması lazımdı diyo. meğerse bizi götürmek istediği yer kızlar ağasıymış (izmirliler bilirler). ve iki saat etrafında dönüp durduk. arkadaşım dayanamayıp "sen hergün buraya geldiğine eminmisin?" şimdi hala eskilerden konuşurken anlatırız bunu ve çok güleriz. Ve hep derki o kadar heyecanlıydım ki gözüm hiç birşey görmüyordu. Şaşkınlıktan oldu valla :))))

jülied ve nurse inanın çok güldüm. hele nurseninkine....
allah müstakınızı versin:)
bende şimdi size komik bir anımı anlatacağım.
bizde aşkımla kendi aramızda nişan yapmıştık. yüzük felan takmıştık. sonra akşam buluşmaya karar verdik ve buluştuk. o zaman küçük bir ildeydik ve akşam bi kadınla adam dikkat çekiyordu tabi. polisler geldi yanımıza ve ben evden gizli çıktığım için korkmaya başladım...
polisler yaklaştı ve sizin ne işiniz var burada dedi. ben dondum tabi. aşkımda bişey diyemedi ama o korkmadı tabiki.
neyse ben elimdeki nişan yüzüğünü polise doğru uzattım ve korkudan sesim soluğum kesildi konuşamadım. poliste korktuğumu anlamış olacakki hadi bakayım evinize dedi bi daha da bu saatte çıkmayın dışarı. bu olay iki buçuk yıl önce gerçekleşti sanırım o zaman tecrübesizdik....
yüzüğü polise doğru uzatıp ne söylemek istedin derseniz biz nişanlıyız polis bey amca demek istedim:)))))))))

Bizim çiktiğimiz Ilk Günlerdi Dersanenin Kantininde Onu Bekliyordum Oturduğum Masa Boştu O Kapida Gözüktü Geldi Bir Mereba Demeden Sandalyeyi çekti Ve Yanima Oturdu Hiç Konuşmuyordu Devemli Yan Masaya Bakiyordu Diğer Kizlara şaşirmiştim Dayanamadim Ve Ben Meraba Dedim şok Oldu çünkü Yanima Oturmuştu Ve Beni Farketmemişti Ne Garip Benim Yanimda Beni Bekliyordu Ve Kizlar Ben Bu Adamla 20 Senedir Evliyim

arkadasımla tekneyle denıze acılmıstık.denıze falan gırdık.bıseyler ıcmek ıcın oturduk.onun bacakları motor dolabının arkasındaymıs.benımde ayagım bacagına deydı.tabı goremedıgım ıcın hayatım coraplarını nıye gıydın bu sıcakta dedım.nerdeyse benı denızın ortasında bırakıp donecektı meger goremedıgım bacaklarının tuylerıymıs.bana ayımı demek ıstedın dıye cok bozulmustu.affettırmem kolay olmadı

arkadasımla tekneyle denıze acılmıstık.denıze falan gırdık.bıseyler ıcmek ıcın oturduk.onun bacakları motor dolabının arkasındaymıs.benımde ayagım bacagına deydı.tabı goremedıgım ıcın hayatım coraplarını nıye gıydın bu sıcakta dedım.nerdeyse benı denızın ortasında bırakıp donecektı meger goremedıgım bacaklarının tuylerıymıs.bana ayımı demek ıstedın dıye cok bozulmustu.affettırmem kolay olmadı

sarı papatya valla alemsin ya gerçekten çok güldüm. daha sonra devam ettimi ilişkiniz yani o kelimeden sonra....:1yes2: sırnaşık şey

X